Más járt a fejében

„Social sexwork – the true story of Facialbook” címmel elkészült a Mark Zuckerberg (a filmben Mark Dickenberg) életéről szóló film. A pornó változat szerint a közösségi szájt ötletét Zuckerberg nem az ujjából szopta. Vigyázat, spoileres tartalomismertetés!

A film nagy része a közösségi hálóban, vagyis a Harvard egyik 8 személyes hálószobájában játszódik, ahol gazdag szülők leszbikus, transzvesztita, biszex és programozó gyerekei élik egyetemi mindennapjaikat, ami főleg szexből és lovaspólózásból áll. Mark Dickenberg a film szerint későn érő típus, ezért ő főleg programozik, miközben leszbikus szobatársai a monitorján szexelnek, vagy lovaspólóznak.

Egyik nap Mark spermanyomokat és két patkót talál a billentyűzetén, ekkor határozza el, hogy megszabadul szobatársaitól, és készít egy alkalmazást, ahol mindenki találhat magának szex- vagy lovaspóló partnert. Ez lesz a  „Facialbook”, amibe csak úgy lehet bekerülni, ha valaki lepippantja Dickenberget. Ezzel egészen odáig nincs is gond, amíg csak lányok jelentkeznek, az első kecskénél azonban Dickenberg átgondolja a szolgáltatás regisztrációs és privacy szabályait …

A filmet november közepén adják ki DVD-n, és ha sikeres lesz, a tervek között szerepel egyéb hight-tech témák pornósítása is. A Flickr történetét „Fuckr” címmel,  a Google sztoriját pedig „Debbie does the Internet” címmel forgathatják le.

5 KOMMENT