Szalai Annamária erről a K2 egyik alaptáborában beszélt

Egy ember van, aki minden feltételt teljesít, és megvan a szakmai háttere is ahhoz, hogy magára vállalja a közmédiák vezetését, és ez én vagyok – jelentette be Szalai Annamária, a Médiahatóság elnöke.

A négy intézmény, a Duna tv, a Magyar Rádió, az MTI és az MTV élére kinevezendő vezetőkről már hosszú ideje folyt a találgatás, az eredmény azonban a szakértőket is meglepte. „Oké, hogy a Közszolgálati Közalapítvány elnöke is Szalai Annamária, de azt azért nem gondoltam volna, hogy el tud látni ennyi feladatot egyszerre” – kommentálta a döntést nagyon mérgesen György Péter esztéta, általános médiaszakértő, majd lefejelt egy jobbikost.

A közmédiák új vezetője első nyilatkozatában kiemelte: fontos, hogy a közszolgálat ismét megjelenjen az általa vezetett intézményekben. Éppen ezért Szalai Annamária több műsort is fog vezetni, míg a Duna tv-n Miami Press néven felvilágosító műsort kap, a Magyar Rádióban rendszeresen kommentálja majd az általa hozott döntések helyességét, az MTV-n pedig az újonnan induló Extrém Acél metálmagazin házigazdája lesz.

Felállt a szakértői brigád is Szalai mögött

Szalai emellett kiemelte: nagy figyelmet fordít az erőforrások optimalizálására is. „Ne forduljon elő az például, hogy egy adott eseményre a Magyar Televíziónak kijön két stábja, a Duna Televíziónak két stábja, az MTI-sek megeszik az összes pogácsát, a Magyar Rádiósok meg felvesznek minden szart a diktafonjaikkal” – szögezte le, majd hozzátette: éppen ezért minden eseményre személyesen megy majd el, hamarosan pedig videót vágni is megtanul.

10 KOMMENT

  1. gyerekek….

    Ma van a Hódbosszantás világnapja ti meg a gép előtt ültök ??!

    Na gyerünk, gyerünk hódot bosszantani! Usgyi hadd bosszankodjanak azok a hódok.Még estig belefér pár hód felbosszantása aztán utána mehettek dolgozni..

  2. Brendon! Mindig ez a hülye állatkínzás!
    Talán te fogod fizetni az agyvérzést kapott hódok kezelését?
    Naugye!

    Más.
    Tudom, hogy e múlandó porhüvely, melybe be vagyunk zárva, még ha egyeseknél nem is oly esztétikus, hatalmas lelket, bölcsességet és tudást rejthet.
    De azért nem tudom megállni, hogy kimondjam, Szalacsi Annamarira nem hatna hátrányosan egy komplett arcplasztika.

  3. csak nem ezt a nyolc hülye szemüvegest vette be a csapatba!!! Hát egyszer ugye hol a hely amit nekem igért? Angie a bazsarózsát fogadta örökbe, ma hódnak néztek és jól felbosszantottak, erre most idejövök megnyugodni, és ez a nyolc agyament vigyorog le rám a stábfotóról. egyáltalán milyen helyek nincsenek még kiosztva??? Hát ma a névnapi bulin beszélek győző ecsémmal, hogy zavarjon le egy-két nyaklevest vikinek,mert nem ezt igérték….

  4. béla néni, mire számítottál? Jobb helyre kell születni. Itt a Szalai nyolcasikrek csapata, ebbe nem fér be
    sem szép, sem okos halandó. Ja, olyan se, aki nem iszik, mert az alapkövetelmény a családjukban.
    Na meg a szőrös arc is feltétel volt, már a pályázati kiírásnál.

  5. A cikk főszereplőjének legnagyobb problémája, hogy újra Petőfi rádiót mongyunk mr2 rádió helyett, és hogy jáccék több magyar rokkot és népzenét, lehetőleg felváltva e kettőt :@
    Milyen egy hű hazafi, az ilyeneket klórozni…..öööö, bocs, klónozni kéne.