A fagyasztás nem volt nagy feladat. A zsugorítás már annál inkább!

Az MSZP közgyűlésének döntése értelmében 50 évre lefagyasztották Gyurcsány Ferencet, hogy 50 év múlva, amikorra a párt ismét kormányzati pozícióba kerülhet, ütőképes miniszterelnök-jelöltet tudjanak állítani.

A hibernálást orosz és észak-koreai tudósok végezték az Algida szakembereit is bevonva. Informátorunk szerint Gyurcsány jelenleg egy epres és egy Rákóczi túrós fagylalt között fekszik egy ismeretlen hűtőházban. „Nem volt könnyű Klára asszonynak meghoznia ezt a döntést, de remélte, hogy fagyottan talán nem viszik el a Ferit.” – osztotta meg velünk MSZP-közeli forrásunk.

Felmerült Lendvai Ildikó lefagyasztása is, ám nála már korábban egy élő balzsamozással elérték, hogy még legalább 40 évig üzemképes állapotban tud maradni úgy, hogy nem változnak arcvonásai. Mesterházy Attilát is megkerestük, ám ő sejtelmesen csak annyit mondott találgatásunkra, hogy hol van jelenleg Gyurcsány Ferenc: „Hideg.”

10 KOMMENT

  1. Megérkezett a Microsoft válasza is:

    – “Kizárt dolog, hogy ez a hír igaz legyen! Amennyiben bárki bármit le kíván fagyasztani az nem az oroszokhoz, az északkoreánokhoz, vagy az Algidához fog fordulni, hanem hozzánk.”