Végre megnyílt

Megnyitotta első magyar üzletét a Westendben a FastFix, a világ legnépszerűbb gyorstüzép-láncolata.

A FastFix amerikából indult és mára a világ 125 nagyvárosában 146 egysége működik. Hosszas tárgyalás után a FastFix úgy döntött: Magyarországra jön, és itteni első tüzéptelepét a Westendben nyitja meg a Starbucks mellett.

A megnyitó két hetet csúszott, mert a Westend külső oldalán a Drive-in aszfaltozását nem tudták elég masszívra csinálni ahhoz, hogy készbetonért érkező betonkeverők is ráálljanak. A megnyitón az eladók a már világszerte jól ismert egyenruhát viselték, napellenző helyett munkavédelmi sisakkal, és több év várakozás után végre magyarul is elhangzottak a kérdések: „Szia, ide mi lesz?”, „Hoztál csere-raklapot?”, és „A falazótéglából lehet nagy adag?” valamint a „Csemperagasztót itt kevered be vagy elviszed?”

A megnyitót egyébként nagy érdeklődés övezte, a bolt előtt olyan hosszú sor kígyózott, hogy a vége a Nyugati Pályaudvar metrómegálló peronjánál volt – ez a mozgólépcsőn állókat több órás moonwalk-ra kényszerítette –, de megérte, mert a FastFix gyorstüzépben soha nem látott színvonalon és gyorsasággal szolgálták ki az érdeklődőket.

A legnépszerűbbek a várakozásoknak megfelelően Magyarországon is a menük lettek: a világhírű RoofTop King Size, hetvenkét cserépléccel, hat kiló hatvanas szöggel és nyolcvan négyzetméter fóliával, illetve a MaxiFloor, két mázsa aljzatkiegyenlítővel és harminc négyzetméter greslappal.

4 KOMMENT