Ez az ő városa

Mentővel szállították el Kate Perryt, miután az énekesnő rosszul lett legújabb klipje budapesti bemutatóján.

“Én is először láttam a klipet, a forgatás során nem mindig tudtam odafigyelni arra, ami történt. Nem értem, hogy maradhatott ez benne” – utalt a klip egyik, botrányt okozó jelenetére a fiatal sztár. Az új videóban ugyanis váratlanul feltűnt Schmuck Andor, az MSZDP volt főpolgármester-jelöltje, a klip pedig több jelenetet tartalmazott szelektív hulladékgyűjtőkről és felüljárókról. Mint kiderült, a produkciós munka során a vágók közül senki nem vette észre, hogy a politikus valahogyan belemászott a képbe.

“Először azt hittük, valamilyen objektív-probléma, de aztán láttuk, hogy egy ember” – mesélte Alejandro Tavarez, a klip egyik vágója. Elmondása szerint a forgatáson mindenki azt hitte, hogy a másik ismeri Schmuck Andort, a politikus pedig hol köztársasági elnökként, hol producerként, hol Budapest reklámarcaként mutatkozott be a stáb tagjainak.

“Mhmm. Igen. Ez Budapest.” – kommentálta az esetet Schmuck Andor, miután meglepetésszerűen feltűnt a klip budapesti bemutatóján. A politikus mélyen Katy Perry szemébe nézett, majd elmosolyodott, amitől Katy gyomorgörcsöt és hányingert kapott, kórházba szállították. Információink szerint a sztár úgy nyilatkozott az ápolóknak: csak akkor jön vissza klipet forgatni Budapestre, ha már megépült a négyes metró, addig pedig megpróbálja gyógyszeres kezeléssel kiverni a fejéből Schmuck mosolyát.

9 KOMMENT

  1. Valamelyikünk rossz klippet nézett, mert én meg Katy Perry-t nem láttam. Szerintem már elment a négyes metróval. Viszont ez az Andor olyan cukimókus. Őt nem lehetne rabosítani?