Életkép az utóbbi hetekből

Hagyó Miklós váratlanul megszökött – tudtuk meg az ORFK szóvivőjétől, Lánczos Patríciától.

„A szökés körülményei eddig ismeretlenek. Egy biztos: kollégáink nem hibáztak!” Egy neve elhallgatását kérő rendőrségi informátorunk ennél részletesebben számolt be a különös esetről.

Állítása szerint Hagyó úgy lefogyott, hogy már gond nélkül átfért bármelyik rácson. Szeptember eleje óta képes arra, hogy ahol a feje átfér, ott a teljes testét is át tudja passzírozni. Emiatt az őrök közül sokan már csak Macska Mikinek hívták.

Hagyó elmacskásodása a rácsos kunszttal azonban nem ért véget. A számára kevésbé szimpatikus smasszerekre rendszeresen fújt, aki viszont kedvesen bánt vele, annak többször egeret tett éjszaka az irodája elé a lábtörlőre, sőt, sokukat – az ölükbe ugorva – dorombolással is kényeztetett.

A szökés estéjén a felelőtlen őrök először egy pamutgombolyaggal próbálták kicsalni a volt főpolgármester helyettest, aki erre még nem mozdult, de egy bot végén belógatott friss heringre már átszökkent a rácsok között. Ezután a szadista smasszerek Erős Pistával kenték be a fenekét, dióhéjat kötöztek a talpára és egy Duna kaviccsal töltött gyufásdobozt kötöttek a farkára.

Informátorunk szerint Hagyó – dióhéjjal a talpán – egy rövid szteppszólót (az Ének az esőben szólt egy csempésztől elkobozott ipodról – a szerk.) követően, a gyufásdobozzal ostorszerű csapásokat mért a gonoszkodó őrökre, majd a nyitott ablakon keresztül kiugrott a ködös, vadgesztenye illatú éjszakába. Az ügyészség képviselői nagyon remélik, hogy az elkóborolt vádlott elkerüli a nagy forgalmú autóutakat.

A HírCsárda a rettenetes rendőri túlkapásról már tájékoztatta a TASZ-t, az Amnesty International-t és a WWF-et.

7 KOMMENT

  1. Hmm-hmm, a lefogyasanak oke nem tan a husHagyosag? 🙁

    Sajnalom egyebkent szegenyt, mert igy nehez lesz osonnia az ejszakaban az elhantolt telefonos-doboz fele, hiszen sztepp, nyervak es zorges kiseri utjan. De egy talka langyos tejecske esetleg megnyugtatja 🙂

  2. Anyátok!!!!!!!!!!!

    Itt vagyok a 4-es metró alagútjában, kézierővel ásom a lyukat ti meg itt dobáltok szarral ???!!!!!

    Anyátok!!!!!!!!!!!!!

    Gyertek!! Gyertek!! Játszuk le!!!

    Én nem megyek vissza a sittre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Inkább lefogyok még 40 kilát!!!!!!!!!!