Már látták is őket mindenhol

A Fenyőgyöngyénél bepólyálva talált rá az exelnökre az első filmjét rendező Jolie.

Sólyom László bepólyálva, a tőle megszokott riadt tekintettel, nyöszörögve feküdt a 2. kerületnek azon részében, ahol a Pitt-család lakik. Angelina éppen másfél millió forinttól megszabadulva hazafelé tartott a Tűzraktárból, mikor a sofőrje meglátta az út közepén fekvő ex-államfőt. Angelina azonnal tudta, hogy az egzotikus országokból származó nevelt gyerekeit egy fővel fogja gyarapítani.

Sólyom Lászlót az autóba tették, hazavitték, és informátorunk szerint aznap este négyszáz grammot szopott, majd békésen aludta át az éjszakát. A másnapot már a Pitt-gyerekekkel együtt kezdte az iskolában, ahol a köztársasági őrezred emberei után már Brangelina testőrei óvják az ő épségét is. Maddox, Zahara, Pax, Shiloh, Knox és Vivienne mellett Hawkie néven illeszkedik be az általános iskolás közösségbe, ami nem lesz nehéz: pedagógusainak elmondta, hogy szeret kirándulni, szereti a természetet. A menzán már első nap feltűnt azzal, hogy kirakta betűtésztából az alkotmányt.

A jelenlegi államfőt, Schmitt Pált éppen akkor kerestük, mikor Brad Pittel motorozott a Lajos-forrásnál, és elmondta: örül a jó hírnek, mert így nem kell több tíz millió forintot költeni az ex-államfő ingatlanjára. Reméljük, hogy a kis Hawkiet mihamarabb viszontláthatjuk a külföldi bulvárújságok címlapján Jolie karján ülve.

7 KOMMENT

  1. Figyelni kell a volt Lacikára, mert egyszercsak megindul és a bánatos bánáti bazsarózsák megmentésére indul, de persze Pécsvárad térségében meg lehet majd találni a kis csavargót…
    Na mondjuk Angi azt igérte hogy engem fogad örökbe, most nem is tudom mi lesz velem, na beszélek Braddel!

  2. én tegnap este találkoztam az angelinával, hazavittem és egyből 200 grammot szopott.
    sólyom nem volt nála, lehet hogy ottfelejtette a a suliban, jellemző azért, hogy francia-iskola, ha ő is oda járt volna akkor lehet, hogy kiszippantja a 400 grammot.

  3. Felháborítónak tartjuk, a tanártársadalom nevében, hogy egy szopós babát betesznek az általános iskolába. Mit képzelnek ezek ?
    Aztán : kivizsgálta valaki, hogy ki dobta ki, az út közepére ezt a gyereket ? Nekem Smittpaja borzasztóan gyanus.

  4. Konkretan smitpaca volt, a terfigyelo kamerak rogzitettek, amint indianszokellessel erkezik, letesz valamit az ut kozepere, ad neki 3 vanilias karikat, mejd bumfordi kuncogassal elugral a helyszinrol.

    Hanem hawkie nem biztos, hogy az alkotmany aktualis szoveget rakta ki, tehat ez aggalyos lehet, illetve Angie sem tudja, hogy igy bevasarolta magat Kun Bela csaladjaba, hiszen anyai agon a kis hawkie neki az unokaja.

    De orulok azert, hogy jo csaladra lelt a kis elveszett zseni, nagyon nem allt jol neki semmit, amit mostanaban csinalt.