Szenzációs hír jutott szerkesztőségünk birtokába, amely szerint a hazánkban tartózkodó Brad Pitt egy optimális méretű és makulátlan szerkezetű székletet helyezett el egy Alföldi márkajelzésű, 2010-es modellévű fajanszban.

Székelés közben volt ideje ellenőrizni, hogy miként alakultak az árak a használtgyerek piacon.

Az esetről az egyik budai kisvendéglő pincére számolt be: “Készültünk a déli pörgésre, a konyhán a Tömlő éppen a tegnapi rakott krumpliból csinálta a kókuszgolyót, hallgattuk a Sztár FM-et, amikor egy motoros ruhás fickó robbant be a pályára, és ordított, hogy: tojlet, tojlet, imördzsenszí, gád dem! Mondtam neki, hogy: left brada, de vigyázz, nem lehet lehúzni, mert a tartályban tartjuk a pisztrángokat – de ezt már valószínűleg nem hallotta.” A pincér már csak a vendég távozása után fogott gyanút, hogy ki is lehetett a váratlan látogató, mert a mosdóban egy Jennifer Aniston fotót talált a földön.

A feleségével Magyarországon tartózkodó színész családjának előkóstolója, Joshua Green nem erősítette meg, de nem is cáfolta a hír hitelességét. „Ezt én nem tudom. Csak azt erősíthetem meg, hogy Mr. Pitt tegnap este 5 Unicumot követően kétszer repetázott a – remélem, jól mondom – csülkös velős pacalból, majd evett egy ananászos gofrit, egy paradicsomos káposztát bélszínrolóval, két tányér tokaszalonna carpaccio-t, és végül egy zóna adag töltött karalábét.

Sokan ezt az esetet is a népszerű filmsztár országunk, és a magyar nép iránti rajongásaként értelmezik. Ahogy dr. Csattos Alfréd belgyógyász, gasztro-enterológus fogalmaz: „Ez nem kérdés! Szeret minket, és jól érzi magát nálunk, mert minden jel arra utal, hogy teljesen kiegyensúlyozott. Ahogy azt én mindig is mondtam a tanítványaimnak: Gyerekek, higgyétek el, nem a szem! A szar a lélek tükre!

9 KOMMENT

  1. Bármit formázott, sajnos a lehajtott WC tetőre nyomta . Ha jól látom, az inge széle is rálógott,
    Angika ne fog örülni a szaros ingszélnek. Annak meg pláne, hogy mit keresett a zuránál Jennifer fényképe! Szóval Brad pittikét kikapott a mai tojásért :))

  2. Hmm-hmmm, azert csak besikerult egy joleso rocker recska Aniston kisasszony fenykepere. Egyebkent nem is csodalom, ez a joilie kislany egy csontvaz egy tanyerszajjal, nagyon negativan erintheti szegeny Pitt szekszualis eletet, raadasul nem cigizhet a sajat otthonaban, mert ott csak a kessel vagdosas es a crack szenvedelyenek szabad hodolni :/ Az sem lepne meg, ha Pitt egyszer besurranna egy retyoba itt nalunk, es ott varna ki, amig ez a nostenyordog elhagyja az orszagot.