Feszült a munka

Egy II. világháborús bomba hatástalanítása közben a tapasztalt tűzszerész, idősebb Fenyvesi Lóránt agyonverte fiatal társát, Takács Kevint.

Péntek délután szörnyű kiabálásra lettek figyelmesek a XIII. kerületi Gecsemáné Rezidensz lakópark utcára terelt lakói. „Három hete túrják a szomszéd telket és ez már a negyedik bomba, meg riadó, meg minden. Teljesen kész vagyok, a mai ügyfelem prosztatájáról is a folyósón, futás közben, wc papírral kellett letörölnöm a kókuszos babaolajt. Utána meg az utcán azt kell hallgatnom, ahogy agyonvernek egy ártatlan gyereket” – mesélte T. Dzsennifer, manuálterapeuta és tréner.

40 évvel ezelőtt hatástalanítottam az első bombámat. Olyan nagy tudású specialistáktól tanultam a szakmát, mint Támlás Arnold, vagy Korlátos Aurél ezredes urak. Erre ma beosztották mellém ezt a ficsúrt, akinek még a nevét sem lehetett megjegyezni…” – mesélte a rendőrségen a gyanúsított.

Szerkesztőségünkhöz eljutott a gyilkosságot megelőző beszélgetés, amit a bomba hatástalanítása közben, az akciót irányító riadó kocsiban rögzítettek.

– Na fiam, Kelvin…

– Kevin! Pádre, Kevin! Most repetázom a csőrödbe negyedszer papinger, memózd már légyszi, legyél már az oké spanom plíz.

– No, Kelvin. Tehát, a lényeg, hogy ez most egy éles szituáció, tehát mindent úgy csinálj, ahogy azt mondom.

– No para oldgetz, kamillázni fogod, ahogy tolom a tutit, meg a manitu is velem van, látod itt a tetkómon?

– Fiam, egy a lényeg. Egyik dróthoz se nyúlj hozzá, érted. Sem a sárgához, sem a piroshoz, sem a kékhez.

– Oké öreg, vágom…

A rendőrségi jegyzőkönyv szerint, ezt a mondatot követően id. Fenyvesi Lóránt először a kezében levő csípőfogóval, majd az arcán lévő plexi protektorral mért halálos ütéseket a fiatal társára, aztán csendben, elégedett mosollyal az arcán hatástalanította a fél tonnás szerkezetet.

3 KOMMENT

  1. ez hülyeség.
    utánanéztem a guglin, de semmi ilyen nem történt.
    a pártközpontból sem jeleztek efféle anomáláiát, és a kubatov-listán sincs semmi nyoma kevin nevű tűzszerésznek.

    ne zaklassátok hamis hírekkel a nemzet együttműködő polgárait. rátok küldöm a szalai pannát (tudtátok, hogy a fideszben így becézik azt a bajuszos majmot?) aztán lesz picsánrúgás izibe!

  2. Szerintem Dzsenifer manuálterapeuta és a vágom ennél többet érdemelne.
    Lendvai Ildi néni: az hogy nem találod a kubatov listán az csak annak naprakészségét mutatja.