Örülnek a győzelemnek

Órási győzelmet aratott a TV2 producerei felett Friderikusz Sándor: a Megasztár 5 zsűritagja ugyanis elérte, hogy a műsornak egyáltalán ne kelljen versenyeznie az X-Faktorral.

„Hatalmas siker ez nekünk, a rajongóknak, és a műsorunkban éneklő tehetségeknek is” – jelentette be a médiatörténelmi győzelmet Friderikusz. A műsorvezető elmondása szerint hosszas küzdelem után a TV2 producerei engedtek, és ledózerolják a Megasztár 5 stúdióját, a műsor pedig örökre lekerül a képernyőről. Friderikusz ennek azért is örül, mert így nem kell versenyezniük az RTL Klub tehetségkutatójával.

„Túl kicsi ez az ország ahhoz, hogy szegény nézőknek egyszerre 20 nevet kelljen megjegyezniük. Az X-Faktor lemegy szombaton, mi pénteken, vasárnapra pedig a tévézők azt sem tudják, kinek és hol írjanak sms-t” – fogalmazott Friderikusz. A döntésnek a hirdetők is örülnek, hiszen végre nem kell dönteniük, melyik műsorban vásároljanak reklámidőt.

Simon Zsolt, a TV2 vezérigazgatója is sikerként könyvelte el a lépést: mint elmondta, véleménye szerint mindenki nyer a döntéssel, a TV2 pedig különösen, hiszen így tovább építheti vezető szerepét a tévés piacon, a Megasztár pedig igazi brand lehet a jövőben.

4 KOMMENT

  1. remélem nem valami gumibotos csűrdüngölös volt a nyereményed, mármint hogy Téged döngöltek el a csűrben? vagy mit hozott a rendőrautó? vigyázz, mert lehet, hogy poloskákat szereltek a lakásodba a sok Hírcsárdás hozzászólás után! Nem ült a kocsiban szalacsiananamari?

  2. De bizony, szalacsiananamari hajolt ki a kocsibol, es miutan tisztaztuk, hogy a kurva anyjat szolongal utanam, azutan kozolte, hogy

    “Hej Nevem kotelezo, nahat, hat amit a multkor is uzentel…. :>

    AZT TOBBET NE UZEND!!!!!!”

    Erre kozoltem vele, hogy ha ilyen a hangnem, akkor nem kuldok tobb karikat smitpacanak. Na, itt belefagyott a szusz, megfenyegetett a mutatoujjaval (nem, nem egy ak74* ravaszan volt), es elhajtottak.

    most nem tudom, mit gondoljak :(((

    * Nem eliras, de sosem hallani rola. Az AK74 az AK47 tovabbfejlesztett valtozata: csoszajfeket kapott, igy nem dobalja fel a kezet loves kozben, es picit kisebb a szorasa is.