Mivel a kormány ezentúl csak a “hiteles hitéleti tevékenységet folytató egyházakat, vallási közösségeket” kívánja támogatni, ezért a bújtatottan kommerciális célú egyházakat meg akarják szüntetni. Ezek listája elsőként a Hírcsárdán.

Jézus Offshore Hívei Egyház –  Hitük szerint Jézus nem a mennyországba, hanem a Kajmán-szigetekre költözött, s mindenkinek, aki az Úrban akar egyesülni vele, ugyanezt kell tennie. Ugyanitt igaz lelki társra váró 21 éves orosz hölgyek közvetítése.

“Adóelkerülő Szent Apeh” Egyházi és Perközösség – Az egyház tagjai egy jobb Apeh eljövetelében hisznek, de már nem sokáig.

Magyar Multilevel Egyház – A közösség tagjai tömjén, mirha és málna illatú kézkrémeket árulnak. Az MME-nek csak úgy lehet tagjává vállni, ha valaki vesz egy templomi egységcsomaot, ami 17 részes fazékkészletből, aloe verára hasonlító ízű gyógyhatású szerekből, és Nu Skin bio porraloltóból áll. Az MME tagadja, hogy szervezetük egyszerű pilótajáték szisztémára épülne, és csak véletlen egybeesés, hogy a közösség főpapját “Kapitánynak” szólítják a hívek, az ún. “Utasok”.

Vietnámiak Magyarországi Kenderesztyén Gyülekezete – A rendőrség szerint ez az egyház felügyelte a magyarországi  vietnámiak kendertermesztését. Azután lettek gyanúsak, hogy a szertartásokra mindenki saját tömjénezővel érkezett és a zsoltárok helyett a Hairből adtak elő részleteket vietnámiul.

Dharma Radzsing Tarhaja Kongdej Karma Egyházközösség – Ennyire hülye nevű egyház egyszerűen nem létezhet.

Jézus Szíve Takarékpénztár – Ez a közösség lehet, hogy megússza, hiszen nem bújtatottan végeztek pénzügyi tevékenységet.

BKV Zrt. – Már Tarlós István sem hisz benne.

Kiemelt Költségvetési Előirányzat “Parlagfű mentesítés feladatai” – Erről egyelőre még nem sikerült eldönteni, hogy tagjai miben hisznek, de mivel rengeteg 1%-os felajánlást kapott, ezért a kormány megtartaná állami kézben.

6 KOMMENT

  1. küldj csak 200%-ot, én vagyok az elnök-pénztáros. jó kezekben lesz, már kinéztem egy 2000 hektáros szűzföldet, bevetem parlagfűvel így újabb adományokat lehet gyűjteni.

  2. A megszűnő egyházak tagjainak akciós belépési lehetőséget kínálunk! Vegyen vatikáni szerencsesorsjegyet! Főnyeremény: egy feledhetetlen Wellness-hétvége Castelgandolfóban a DaVinci-kód sztárjaival!!! A szerencsések közt szentképeket sorsolunk ki.
    Péter-filléreket ide kérném: VaBank 0000000000000-666666666666666

  3. “Szerencsére” a sciket nem zargatják, pedig ők igazi adóelkerülőrabszolgatartókamuegyház.
    A mi igaz hitünket sem üldözik, minden FSM hívő nyugodtan gyakorolhatja vallását!
    A Spagetti Szörny legyen Veletek! …és némi paradicsomszósz!
    Testvéreim! Lájkoljátok a spagetti szörnyet, ezt a multidimenzionálisüberentitást!
    Bővebben: http://www.venganza.org/

  4. Én úgy tusom, hogy a továbbélés legfőbb feltétele a hitelesség. Ezért aztán nem hiszem, hogy a Jézus Szíve Takarékpénztár híveinek aggódniuk kellene, hiszen ők nem csak lakossági hitelesek, hanem vállakozási hitelesek is. Hasonló helyzetben van az U-Zsora Karitatív Gyülekezet és a Jézus Szeret Téged Védelmi-lízing Egyház is. (U.i a lízing már majdnem hitel, a lényege, hogy fokozatosan fizeted ki a jószág vételárát, és a végén nem lesz a tulajdonod.)