Kim Wilde az utolsó pillanatig esélyes volt

Amerikai kémjelentések szerint az észak-koreai vezetőváltás nem ment olyan könnyen, mint ahogy a hivatalos médiacsatornán keresztül hozzánk eljutott. Több jelöltje is volt a pártnak, de mind megbuktak az utolsó rostán.

Négy jelölt volt Kim Dzsong Ün mellett. Kim Wilde egyértelműen a You came című slágere miatt volt régi nagy kedvence az észak-koreai vezetésnek, Kim Basinger mellett pedig a Marslakó a mostohám című filmben mutatott csábításjelenet szólt pozitív érvként a phenjani döntéshozóknál. Kim Cattrall neve az első Szex és New York mozi kapcsán került be a jelöltek közé. A színésznő olyan népszerű volt Észak-Koreában, hogy Kim Dzsong Il személyesen kérte a gyártó stúdiót, készítsenek egy spin offot Samantha karakterének.

Az észak-koreai vezetés azonban tagadja azt a vádat, hogy a fent felsorolt embereket csupán keresztnevük miatt jelölték a párttitkári pozícióra. Példának felhozták a népszerű ázsiai filmsztárt Kim Kongot, azonban ő visszalépett a jelöléstől.

Kim Kong sokat forgat mostanában, nem ért volna rá

3 KOMMENT

  1. Kim Novak? he?

    egyébként az abszolút esélyes a japán népviseletbe öltözött Yoko Ono lett volna (koreában Kim Ono néven fut), csak valahogy kiszaszerolták, hogy az ex-férje nem Lenin hanem Lennon, ezen aztán be is bukott a dolog.

  2. Ez a magyar szo is jo esellyel indult: “KimOndottan”, de vegul fellapoztak az 1967-es szo-oroklesi kozponti bizottsag altal hozott torvenyt, es abbol kiderult, hogy csak 1 szotagu, de a Kim-en kivul meg legalabb 4 massalhangzot tartalmazo szavak johetnek szoba 🙁