Dundika, a volt férj

A válás után is megtartja férje nevét Dundika, aki testesebb hitvesétől kölcsönözte az azóta legendássá vált becenevet. Dundika férje, Dundika lapunknak elmondta, hogy sokáig gondot okozott, hogy melyikükről van éppen szó, de később beletörődtek.

Dundika ugyanakkor elhúzódó pereskedésre számít, mivel a vagyonmegosztás során férje követeli a Playmate melleit, amit csuklótámasztós egérpadként hasznosítana a jövőben. Dundika (Dundika férje) érvelése szerint a melleket ő ajándékozta nejének, ám az a feltétel, amire tekintettel ezeket adta, meghiúsult, így a Ptk. szerint visszakövetelheti a műemlőket.

Dundika ugyanakkor azzal védekezik, hogy melleit már megszerette, szinte hozzánőttek, ráadásul a mell közös, hiszen ő is beleadott a műtét során természetes adottságaiból. Kapcsolatukról csak annyit mondott, hogy az utóbbi időben kiüresedett, sokszor nem tudtak miről beszélni otthon és a választott televízió-műsor is vita tárgyát képezte.

4 KOMMENT

  1. Ahogy látom, Dundika (férj) megnyerte a per tárgyát képező melleket, és már be is gyömöszölte magának. Így most elég nehéz lesz újra nősülnie.
    Ámbááááár, ha lemetszené a szakállt-bajszot…., nos…., talán…, még jó nő is lehetne …!