Kicsit mintha megváltoztatta volna Pétert a börtön…

Családja fogadta a rövid időre hazaérkező Tasnádi Pétert, akit háza előtt hagyományőrző önbíráskodással köszöntöttek. A rossz helyen parkoló autós megrugdosása után ünnepélyesen átvette a felé nyújtott törlesztőrészleteket, majd savval locsolta meg az éljenző tömeget.

A gyakran letartóztatott vállalkozó esetében egyes források szerint azért nem rendelték el az előzetes letartóztatását, mivel nem kell szökéstől, elrejtőzéstől tartani, hiszen szinte mindenkit ismer a börtönben, oda mintegy hazajár, már saját kóser konyhát rendeztek be neki és lelki életét segíti egy főállású börtönrabbi is.

Tasnádi, aki többször kikérte magának vallási okokból a keresztapa titulust, jelenleg új könyvén dolgozik, amelynek címe: 99 grillétel rács mögött.

11 KOMMENT

  1. tasnádi is szülhet előzetesben? mert ha igen akkor ez (mármint, hogy nem helyezték előzetesbe) tulajdonképpen terhességmegelőzés, rosszabb esetben terhességmegszakítás. a tóra meg már azt is elítéli ha a csaj arszára pacsmagol az ember.

    egyébként mi a tasnádi politikailag korrekt titulusa?
    zsidóapu vagy keresztzsidó?
    medvezsidó?

  2. az a legjobb, aki jártmár a szemlőhegyi úton az tudja azt is, hogy abban a házban(várban9amiben háziőrizetben volt én is szívesen ellelttem volna egy pár hónapot, ha ezért nem csuknak le.
    :):):)

  3. Ejnye papa, te itt netezel, már rég aludnod kéne, menj, Danika kész a fogmosással , eredj fürödj le és
    szép álmokat ! A fogadat ne hagyd megint a mosdó szélén .
    Tasnádi felől sose érdeklődj, mert az a maffiózó idejön, és személyesen válaszol rá, azt nem szeretném.

  4. Mondtam mama, hogy ne vegyünk komputert mert akkor be kockulsz vagy, hogy mondják ezek a mai fiatalok. Danika csak megvette… pedig mondtam, hogy ne.

    Na de térjünk vissza az életbe.

    Megtömted már a libákat mama ? Lekell vágnom őket tudod, este jönnek a Danika párttagjai, hozzák a pénzt nekünk.

    Úgy illendő, hogy ha van valami lószar az asztalon.

  5. Azért ha olyan lenne néha a hírekben, hogy pl. Tasnádi úr nem bírta a háziőrizetet, ezért 2× tarkón lőtte majd felakasztotta magát…
    Talán a többi “úriember” kicsit észbekapna, hogy hoppá, bármikor lehetek én is depi, annyi rosszaságot műveltem…
    Vagy ilyen híreket olvasnék:
    Hagyó M. öngyilkos lett, először a 4-es metró, majd a 4-es villamos elé vetette magát. A villamoson szerencsére senki nem sérült meg, az anyagi kár jelentős. Sith Pál elítélte a támadást.

  6. Vizión !

    megsúgóm teníked, hógy tásnádí má állig áll a lábán, 10 lövísbő má csak kítszer tanálja el a rendőrt vágy á ügyvídet, nem kíne irrigyení őtet, szegíny megtőrtt iddűlt gádzsó lett belűle

  7. Ejnye papa, hát ezért keltél hajnalban, hogy netezz és bemártsd a mi áldott Dani fiunkat meg a párt-társait ? És reggel óta merre vagy ? Danika öklét rágja idegességében, te kujtorogsz,
    a kétfarkú összepisilte a szőnyeget, (persze nem vitte ki senki, hát hova hugyózzon szerencsétlen),
    megsütöttem két libát ahogy kérted, de a fiúk nem akartak enni. Olyan szerények, hogy csak hoznak, és nem visznek, azt mondták! Most mi a franc lesz a sok hússal? Te csak vedelsz valahol, Dani szerelmes vagy mi, mert nem eszik, én fogyózom, majd a kétfarkú zabál libát ?
    Vagy küldjem a Tasnádinak, mi ? Kóser kaja ez a liba ? Igaz, a potyára mind lecsap, ugye !

  8. Ne aggódj mama.

    Majd én meg a kétfarkú feléljük azt a húst. Ha meg nem akkor beballagunk valamelyik motelba vagy hotelba vagy szállodába oszt eladjuk mint kész ételt. Valamivel felkell itatni a sok szeszt tudod…

    Igen amúgy én is hallottam, hogy csajozik a kis Danesz gyerek. Valami Olgának hívják az asszonyt. De a Kálmán ezt meg nem nézi jó szemmel.

    Miért fogysz te asszony ? Én így szeretlek mamci!!!!!! Ne fogggy eeel!

  9. Papci , akkor ma összebujunk, mint régen :)))

    Danika, azzal az ATV-s luvnyával, hmm, itt meg egy béla néni lesi szerelmesen…..,
    te papa, hogy lesz ebből nekünk unoka ? Ó, egy kis-Mogács , tudod, ó emlékszel, milyen édes volt a Dani babakorában ?
    Te papa, a kétfarkú bezzeg kölkezni fog, hamarosan ! Figyeltél te a sétáknál, milyen nagy- vagy kiskutyákkal kamatyol ? Ha nem fajtiszta kétfarkúak lesznek ( egyrészt az meg hogy néz ki), akkor
    kinek köllenek a kölkök ? ez is a Dani miatt van! Még jó, hogy nem kétfarkú pasik pártjába gabalyodott, mert vele is hogy néznénk ki ?
    Na gyere, meggyúrom a hátad papa, aztán valami majd csak lesz még más is , ha el nem feledted a dolgokat 🙂 aztán eszünk egy libacombot is …., a rohadt Tasnádi meg zabáljon a börtönben.