Képünk nem illusztráció

A sorsolás helyszínére váratlanul érkező kis ragadozó óriási kalamajkát keltett. Bundás farkát a sorsolási bizottság egyik tagjának – Perczelné Gombás Marika – nyakára tekerve mérgesen fújt a műsor vezetőjére, Zsíros Annára, aki igazi profiként, tudomást sem véve a támadásról, hidegvérrel folytatta a műsort.

Rettenetes volt, de a prodjúszer, a Fern Bandi mindig azt mondta: – Zsírci, értsd meg, ez élő műsor, itt nincs kecmec! Ha 40 centis szerecsen faszok záporoznak az égből, te akkor is profi maradsz, és fegyelmezetten beolvasod azt a húsz számot, mert remegve várja a sok proli! Érted?!” – szóval ezek a szavak csengtek a fülemben, így nem okozott problémát ez szörnyű helyzet.”

A kis görényt a nyakában található táblácska alapján könnyen be tudták azonosítani a Terrorelhárítási Központ (TEK) helyszínre érkező szakemberi. „Ez volt végre az első éles bevetésünk. A Tibi terrorelhárító kolléga a gyanúsított mögé került, és egy tobi gerivel ártalmatlanná tette. Ezután beazonosítottuk az eszméletlen gyanúsítottat, azaz a Kátrány gyanúsított urat. Így sikeresen kompletedizáltuk a missziót”.

Az állat gazdája, Tőkés Szandra, hajadon rendezvényszervező menedzser meglepetten reagált a hírre: „Teljesen kész vagyok, egyszerűen nem hiszem el, mit tett Kátrányka. Olvastam a Kozmóban, hogy milyen jó társ így harminc felett egy ilyen hűséges görényke. El tudom mesélni neki, mi volt a dolgozóban; nem egy hisztis pasi; hozzám bújik lefekvés előtt; mindenhonnan lenyalja a mogyoróvajat; elfér a kedvenc csíkos dobozaimban, és ő is szereti a lájt kólát, mint én. Gondom sem volt vele, leszámítva az Elemér bácsis konfliktust, amikor egy tüsszentés közben kiharapta három amalgám tömését az apónak.

A kis csínytevő magához térve, kikúszott a TEK-es karok szorításából és búcsúzóul, a sorsolási gömbbe mászva elénekelte a Hafanana című slágert, majd az egyik számozott golyó nyílásán keresztül elmenekült.

5 KOMMENT

  1. meg tudom magyarázni: a károgást világnapját a kormány kérésére prolongálták, hogy észrevegyük végre magunkat…
    Kátrányka meg nem értem, hogy miért a kis bundás(?) farkincájával támadott amikor ugyebár sokkal hatásosabb módon menekülésre késztette volna zsírannust prodjuszerestől, tibistől és teljes TEKálományostól együtt na az lett volna buli és közben meg a szomáliai micsodákok meg hullottak volna alá de kár, hogy nem néztem!!!
    Bár lehet, hogy az egész nem is egészen így történt és Tibi volt beöltözve görénykének, hogy igazolja a TEK létjogosultságát na vagy még a sanya lehetettt a pintér, ahogy elnézem….

  2. A hír igaz*, a tragikus eset után le is kellett cserélni a sorsolási gömböt sorsolási teknőre. Abból könnyebben kiemelhetők az ilyen vandál kártevők!

    *Hogyne lenne, hát megírták a zinterneten!