Oldalunk illusztrátora megint csak a cikk címe alapján dolgozott

Orbán Viktor szerint alaptalanok azok a híresztelések, melyek Matolcsy György leváltásáról szólnak, ugyanis a nemzetgazdasági miniszter az ő jobbkeze. Orbán egykori orvosa szerint ez a kijelentés nem az, aminek látszik.

Dr. Kovács Antal 18 éves koráig volt sport- és háziorvosa a miniszterelnöknek. Elmondása szerint a miniszterelnöknek még KISZ-titkár korában volt egy teniszbalesete, amiben elvesztette a jobb karját könyöktől lefelé. A szülei egy svájci magánklinikán az akkor rendszerváltó érzelmeiről ismert erőművész Matolcsy György őssejtjét ültették be fiuknak és ebből fejlődött ki az új, tökéletesebb végtag.

Ez lehet a magyarázat arra, hogy Orbán Viktor egy kézzel fel tud emelni egy gönci hordót, valamint lyukat ütni egy 10 centis faajtóba. Ezért is érthető a miniszterelnök megfogalmazása: “semmi pénzért nem vagyok hajlandó megválni a jobbkezemtől“.

25 KOMMENT

  1. namármost ez egy veszélyes duma, mert valahogy mindjárt látszik, hogy mindegy, hogy matolcsi csinál e valamit, vagy csak kárt csinál, marad, mert össze vannak nőve zorbánnal, és marad, ha kő ha nem, úgyhogy matolcsika helyében szépen hátradőlnék, és legalább kárt nem tennék, oszt jónapot!
    zorban helyében ilyen magaslabdát nem adtam volna fel, hogy nem tudja a jobbkéz, mit csinál a bal…..

  2. OV további nyilatkozata:
    “Matolcsy mindíg frankón kéznél van… és nincs láb alatt! Kedves barátaim! Egy vágányon evezünk, tessék megőrizni a pánikot. A helyzet reménytelen, de nem súlyos.”

  3. Vonjuk le a konzekvenciákat:

    1. Piktor minden kézfogása hamis és tétnélküli volt.
    2. Matolcsyt terheli a felelősség, minden elbaszott politikai lépésért, melyet Piktor kézfogással szentesített.

  4. Édeskéim, Vikinek nincs bal keze. Bal agyféltekéje, és bal (jujj, nem merem kimondani) sincs.
    Láttam a szeparéban, egy velencei tükörhöz símult, abban tükröződött a jobboldala.

  5. Tényvaló, amit Szilvia mond. Viktor micsodája balra hordott, ezért az egész baloldalával együtt azt is amputálták neki, mondják a fiúk. A lányok, az angyalok meg csak legyintenek, tehát igaz lehet.