Politikai jövőjéről a kínai nagy falon beszélt a művésznő

Politikai jövőjéről a kínai nagy falnál beszélt a művésznő

Bár rajta sem volt a listán, mégis az X-Faktor Tarlós-plakáton szereplő zsűritagja kapta a legtöbb X-et.

Bár Keresztes Ildikó tisztázta, hogy az óriásplakáton nem magát, hanem Tarlós Istvánt kívánta népszerűsíteni, a negyedik kerület lakói úgy érezték, Ildikóban jobban megvan az X-faktor mint a kerület többi jelöltjében, ezért a vasárnapi szavazáson az ő neve mellé tették a legtöbb X-et, és a helyi választási bizottság által létrehozott Facebook-oldalon is több mint hatezer lájkot kapott.

Keresztes Ildikónak olyan átütő volt a sikere, hogy a kerület lakói a polgármesterség mellett őt szeretnék a leköszönő Szabó Sipos Barnabás helyére George Clooney új magyar hangjának, a Született Feleségekbe pedig utólag retusálják bele ötödik női főhősnek. A lakók emellett fővárosi szinten is követelik, hogy számolják újra a szavazatokat és Tarlós Istvánt, mert az nem lehet, hogy Budapestnek férfi főpolgármestere legyen, akiből ráadásul hiányzik az X-faktor.

Az ügyről szerettük volna megkérdezni Keresztes Ildikót is, de sajnos erre technikai okok miatt nem kerülhetett sor. (A kretén munkatársunk hajnali háromkor hívta, és mikor Ildikó fölvette, ő belelihegett a telefonba, úgyhogy most letiltott számmal sem tudjuk utolérni.)

2 KOMMENT

  1. No, en csak a lababan latom az X-faktort. Maga a no pedig valami olyan ize, amit en ujsaggal csapkodok, ha felbukkan a falon maszva, ugyhogy nem tudom human ertelemben ertekelni – nincs a skalan. De biztos jo a keruletieknek, szerencsere jomagam nem ott tengetem napjaim :>