Új! Jobb!

A HírCsárda birtokába jutott információ szerint 2010. október elsején dobják piacra a H1N1 3.0-ás változatát (azért harmadik generációs, mert a 2.0-ás olyan jól sikerült, hogy a gyártósorok mellett dolgozókat mind elpusztította, így nem tudták elindítani a sorozatgyártást – a szerk.)

A világpremier főtámogatója a WHO és az Omninvest, ezért egy-két fejlődő országot leszámítva, mindenhol egyszerre indítják az új szériát, így Magyarországon is.

A magyar kutatás-fejlesztés részleg igazgatója – akiről csak annyit lehet tudni, hogy egy élő ember és utoljára Ciprus görög oldalán látták, amint török állampolgárságért folyamodott – egy videó felvételen mesélt a H1N1 3.0 fantasztikus újdonságairól:

„A korábbi súlyos hibákat, mint: az elvárt agresszivitás hiánya; az előre tervezett korcsoportok kihagyása; hőmérséklet- és frontérzékenység; valamint Dr. Falus Ferenc kinyilatkoztatásaival ellentétes viselkedés – szóval ezeket mind-mind sikerült kijavítanunk!”

A felvételen prezentálták még az új termékhez kapcsolódó hazai marketingkampány részleteit is. Így a szokásos sajtó és tv aktivitáson túl (Blikk melléklet, Fókusz plusz plusz – különkiadás, együttérzően néző Szellő István) a social-media kerül fókuszba. Már el is készült a H1N1 rajongói oldala, ahol a magyarok által tavaly megkedvelt kedvelt Hini név után, HINCSI-ként fog szerepelni a vírus. A profilképek kiválasztásánál még tart a vita a marketingszakemberek között.

Egyik részük ragaszkodik egy elpusztult vadászgörény kennelt, vagy egy fertőzött jegesmedve bébit bemutató fotósorozathoz, míg mások maradnának a 3.0-ás terméket vicces helyzetekben megörökítő ún. „fácse” fotókhoz (Hincsi tandemugrás közben; Hincsi disznóvágáson Ronival a szintissel; Hincsi a nagyszínpad előtt Rebekkával és Dácival a Faithless koncerten;  Ma picit szomcsi a Hincsi; MI♥ a Szent-Márk téren stb).

Az izgatott rajongók már szeptember 30-án este, a 11 órás kapunyitástól bejuthatnak a Syma csarnokba, ahol személyesen is találkozhatnak új kedvencükkel.

11 KOMMENT

  1. hincsi az olyan mint a nyenyi – nemfi – hemfi, meg a többi modern buziság.
    kiváncsi vagyok, hogy ki lesz a hincsi államtitkára, és hogy mikor kér helyreigazítást hoffman(n) rózától.

  2. Már írjuk a pályázat szövegét, amiben felkérünk egy meg nem nevezett, de barátaink tulajdonában lévő céget, h találja fel az ellenszert, kicsi pénzért -a GDP pár százalékára gondoltunk elsőre- persze lehetnek plussz költségek, nem lehet azt tudni…
    De lesz oltás, olcsón! Mindenre jó lesz, mint a svédcsepp!!!