A kellemes, citromos illatú Vona

Az MTV és a Magyar Rádió nemrég megtagadta a Jobbik egyik kampányanyagának sugárzását, mert elhangzott benne a cigánybűnözés szó, mások viszont kifejezetten elégedettek voltak a nemzeti radikális párt propagandájának egyes elemeivel, annyira, hogy át is vettek tőlük pár dolgot.

A Mortein rovarirtókat gyártó cég például Vona Gábor nevét adta egyik új termékének, aminek csomagolásán több, korábban a Jobbik kampányában feltűnt szöveg és jelkép is megjelenik. A cég szóvivője lapunknak elmondta, hogy már régóta kerestek egy ütős nevet egyik új szúnyogirtó terméküknek, amikor belefutottak a Jobbik plakátjaiba. Nagyon tetszett nekik a videó is, amiben Vona Gábor lecsapja a szúnyogot, így az ő arca és neve került a csomagolásra, és egy nagyon találó idézetet is elhelyeztek a pártelnök arca mellett. Ráadásul, mivel a designerük éppen szabadságon volt, még a szúnyog piktogramját is a Jobbik plakátjairól vették le. “Reméljük nem lesz harag!” – búcsúzott riporterünktől a cég képviselője.

A Mortein Vona a jövő nyár egyik meghatározó rovarirtó terméke lehet a magyar piacon, a Mortein Rodox-ot váltja majd, és kellemes citromos illatával, valamint hatékony összetételével egészen biztosan kedvelt márka lesz a szúnyogok és egyéb élősködők ellen folytatott harcban.

10 KOMMENT

  1. Ertem a hatasmechanizmust. Elvegre, ugye a jobbik alapveto hatasa, hogy buziva tesz. Namarmost, ha egy nosteny szunyogra fecskendezik a vonagabort, akkor abbol egy meleg himszunyog lesz, ami tudvalevoleg nem sziv vert. Cseles, es hatekony!

  2. A vodafone bejelentette, hogy megcélozandó a Jobbik 1millió szavazóját létrehoznak egy új szolgáltatót a hazai piacokon a vonafont. Mottójuk a tervek szerint a vonafone: hív a haza lesz. A t-mobil a hírre összeszarta magát és a piacról való kivonulást fontolgatja. A telenor eddig nem nyilatkozott az ügyben, de meg nem erősített hírek szerint fontolgatja, hogy inkább beszáll a vasútbizniszbe és alternatív vonalat épít a mávval szemben. Az új pálya neve a zakatolaVona-t lenne. Főként a Horthy korszakban használt szerelvényeket helyeznének üzembe. A (még meg nem erősített hír hallatán) főrabbi javasolja a telenornak, ha véghezviszik az átalakítást a vonalon közlekedhessenek ingyen a kisebbségek. Majd hozzátette csak abban az esetben, ha csak retur jegyet biztosítanak számukra, ellenkező esetben egy újabb világháborút helyezett kilátásba.
    Sajnos a kormányfőt nem sikerült ezidáig elérni, ugyanis a sajtószobában a nagy kivetítőn nézi újra a VB legizgalmasabb perceit.

  3. Ma kaptam a titkos belső infót sanyától a pintértől, hogy a rendőrség lecseréli az összes fegyverét Vóna-féle sprickára, és még a vízágyut is vona-szunyogölő rettenetessel fogják feltölteni, hülye sanya, ez nyáron nem jutott eszedbe? most fölgázzal kellene feltölteni a vízágyut és bevezetnéd a spájzomba és meglenne a kis téli tüzelőm, Nehogy aztán a fülkeforradalmárok kezére jusson okt.23.án mer aztán néztek nagyokat! sanya csak gázálarcban menj az utcára, olyannyira ugysincs mutogatnivaló a kis ragyás képeden!