Népszerű volt az autómosó kampány

A párt múlt héten bejelentette, hogy elfogyott a kampányra szánt pénze, és a lakossághoz fordult segítségért. Néhány nap alatt talpra álltak, lássuk, hogyan!

Az LMP első lépésként megkereste a két parlamenti nagypártot, hogy a tavaszi kampánykörútjaik és választási nagygyűléseik során kiürült üvegeket adják nekik, és ők visszaviszik. A betétdíj több millió forintra rúg. Szintén a tavaszi kampányról szerezték meg a leszedett óriásplakátokat, amelyeket használt papírként a MÉH-ben összesen másfél millió forintért vettek át – ezek közül hármat az óriásplakát állvánnyal együtt vas-árban.

A párt kerékpáros politikusai hétvégén otthon maradtak, és dinamóval betermeltek az ELMŰ hálózatába, ez szintén nem kevés pénz. Emellett az LMP aktivistái kiálltak a Moszkva téri forgalomba szélvédőt mosni, „Lássunk tisztán!” szlogennel, amiből szintén jelentős summa gyűlt össze. Akadt, aki a Ferencziek terén szólított le járókelőket tenyérjóslással.

A legnagyobb bevételt azonban egy váratlanul bepottyant szponzorációs szerződés hozta: az Apple céggel kötött üzletben az LMP vállalta, hogy a három betűs rövidítés fél évig nem azt fogja jelenteni, hogy Lehet Más a Politika, hanem hogy Legyen Macintosh a PC-m!

Mindezeknek köszönhetően és az egyre növekvő hazai Apple-táborra támaszkodva az LMP jó esélyekkel szalad neki az október eleji választásoknak.

6 KOMMENT

  1. LMP-nek a humorérzéke egyenesen arányos a pénze mennyiségével, így valószínű ezt a cikket sem tudják majd értékelni. Az indexen olvastam, hogy ők inkább az egyfarkú kutyákat szeretik. Nembaj: szerintem meg Kétfaarook, Kééétfarook, kétfaaarook!:-)
    A Lukas Markú Pancserek, elköltöttek kétszázmillió forintot az óriásplakát ügynökségeknél és most újra kinyújtják felénk kéregető kezüket. (- Neeem aduunk mert túl hülyék vagytok a gazdálkodáshoz.)
    Nagyon kedves tőled, kedves cikkíró hogy feltételezed visszavinnék az üres üvegeket az LMP-sek, dehogyis azt szeretnék ha a nyolc számjegyű digitek maguktól megjelennének a bankszámlájukon.

  2. hihihi:
    látod, itt nem mondhatod el , ha VALÓBAN lmp – ellenes dolgot tudsz,
    pl nehogy azt elmond, hogy : na honnan lehetett meg , egy nap alatt , a hiányzó kopogtatócéduláik
    (a szükséges fele 1 nap alatt !) , melyik párt adhatta nekik a náluk ugyancsak bőven gyűlt
    kopogtatót ?! El ne mondd, ha tudod ! Pszt….!!!
    Tudom, én se voltam vicces, ugye királynőm, a csárdás ?