A szöveg nagy részét már sikerült eltávolítani

Ismeretlenek obszcén kifejezéseket firkáltak a Fővárosi Ítélőtáblára: információk szerint akár a tábla által két hónapja helybenhagyott ítélet bosszújáról is szó lehet.

Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes szerint az Ítélőtábla részlegesen megtisztult ugyan azóta, ám a feliratot nem sikerült róla eltávolítani. „Valaki a >szúrnám< szót festette fel a falra, ezzel alapjaiban megrengetve a magyar demokrácia alapjait” – nyilatkozta Navracsics, majd hozzátette: az Alkotmányvédelmi Hivatal (AVH, nem ÁVH) már nyomoz az ügyben. A HírCsárdának sikerült elérnie Lenti Károlyt, az Ítélőtábla karbantartóját, aki elmondta: valószínűleg magyar gárdisták állhatnak a graffiti-ügy mögött, ám ennek ellentmond, hogy a felírt kifejezés minden bizonnyal Dúró Dórára vonatkozik.

„Más szóval az élő anyagnak nincs olyan tevékenysége, amelyet ne lehetne megérteni annak a szemléletnek alapján, hogy minden atomokból épül fel és ezek a fizikai törvényeknek engedelmeskednek” – nyilatkozott az esetről feldúltan Schmitt Pál köztársasági elnök.

2 KOMMENT

  1. Szeretnék gyereket nevelni a párommal mint a heterók! – mondja egy meleg.
    Szeretnék análisan szexelni a nömmel mint a melegek! – mondja egy hetero.
    Szeretnék szájon át etetni mint a golyák! – mondom én de nem vagyok gólya….