Nagy csatának ígérkezik

“Bántottad a zelődkémet, széjjelszedlek te koszos cseléd!” – kiabálta magából kikelve a Jobbik amazontagozatának frissen megválasztott tiszteletbeli tagja az egyik kereskedelmi csatorna “Reggeli” című műsorában.

A múlt héten történt Polgár “Tomcat” TamásNovák Előd incidensre reagált így Dúró Dóra, majd higgadtabban hozzátette, ennek rendezésére csak egy mód van, ha Tomcat hajlandó lesz ellene kiállni egy fullcontact, kevert stílusú ketrecharcra. “Készülj arra, hogy a legnőiesebb mozdulatom is keményebb lesz, mint a buziskodó csapkodásod!” – zárta mondandóját a politikusasszony.

Tomcat egyelőre nem nyilatkozott az ügyben, de szemtanúk látták egy csokor virággal és egy doboz bonbonnal bemenni a Kútvölgyi Klinika Pszichiátriai osztályára, ahol a katatón állapotban lévő Novák Elődöt ápolják múlt hét óta.

6 KOMMENT

  1. Ehehe, ez a kurodora ez a nem semmi kullemu amazon. Igazi tenyeres-tarpas, bajusznoveszto osparaszt vonalat, nyilvan langoskeszitesen edzett kerges tenyerrel. Szegeny jerry most tenyleg bajban van, mert ez a kurogep elkapja, es akkor olyan, de olyan mosoteknos dagasztas lesz, hogy beleremeg turulfold vagy pingvinorszag vagymi :>

  2. holden: Ott a pont!

    Vicces amúgy, hogy ez a macsek milyen bulvárember lett…(A “celeb” rá túlzás lenne)
    Ha nincs hír róla, meg épp a perét is elveszíti, akkor gyorsan bunyózik egyet, kamerástul. Simán állja a versenyt Győzikével!