A Nemzetközi Űrállomás legénysége után Ridley Scott is felfigyelt Horváth Csaba MSZP-s főpolgármester-jelölt mosolyára. A híres amerikai rendező rögtön filmszerepet ajánlott a szocialista várospolitikusnak.

Lehet, hogy Schmuck Andor után Horváth Csaba is új pályát választ, és a showbiznisz területén helyezkedik el, ha nem arat sikert a választásokon. Maga Ridley Scott ajánlott ugyanis nemrég filmszerepet neki, amire a szocialista jelölt valószínűleg igent is mond. A neves rendező így nyilatkozott nemrég a felkérésről:

“Éppen otthon ültem, és azon gondolkodtam, mivel dobjam fel az Alien-előzményfilmet, amin mostanában dolgozom. Éppen a CNN kelet-európai magazinja ment a háttérben, amikor véletlenül odanéztem, és megláttam ezt az embert. Attól a mosolytól majdnem összerosáltam a bermudámat, azonnal tudtam, hogy erre van szükség az új Alien-filmhez. Kinyomoztuk hogy ki ő, és felvettük vele a kapcsolatot. Először persze csak néhány jó minőségű fotót kértünk tőle, ami alapján a maszkmestereimmel össze akartam valahogy rakatni az Alien-fejét Horváth mosolyával, de a legjobb embereim sorra kudarcot vallottak.”

Valahogy nem volt az igazi

Nem volt más választásom, mint magát Csabit felkérni az űrlény szerepére. Hogy hogy fog ez belepasszolni a sztoriba, arról még fogalmam sincs, de nem is fontos. Ha ezt a fogsort meglátják az emberek a moziban, ráadásul 3D-ben, akkor garantáltan összeszarják magukat.”

Horváth Csaba a hírt úgy kommentálta, hogy nagyon megtisztelő számára a felkérés, amit el is vállalna, de bízik benne, hogy főpolgármester lehet Budapesten, ami mellett nem lenne erre ideje, majd kollégánk kuncogását hallva dühösen csapta le a telefont.

Új szörny született

4 KOMMENT

  1. Hcsaba mosolyáról mindig az jut eszembe : ha filmen látnám, a végére kiderül majd, hogy
    ő az alattomos kéjgyilkos.
    Tehát jó választás volt , mint szörnyike …., gratula a rendezőnek.