Már a kampányfotózáson is problémák voltak

Rejtélyes fotókat küldött le a Nemzetközi Űrállomás személyzete a földi irányítóközpontba. A titokra azonban hamar fény derült: Horváth Csaba fénylő mosoly vakította el az asztronautákat.

Hihetetlen látvány volt. Már az is ledöbbentett, amikor a kínai nagy falat megláttam, de ez kifejezetten elvakított!” – mesélte videoüzenetében az űrállomás egyik dolgozója. Az esemény után nem sokkal repülési tilalmat rendeltek el Magyarország fölött, amit valószínűleg azután oldanak fel, miután az MSZP polgármester-jelöltje átvált egy másik fogkrémre.

Kiderül ugyanis, hogy az Extrém White 2010 típusú fogkrémet használja Horváth Csaba az őszi kampány kezdete óta, de fogsorának folyamatos fehéredése eddig nem okozott problémát. A NASA emberei azt javasolják, hogy az MSZP jelöltje tartsa csukva a száját egy ideig és ezzel párhuzamosan álljon is le a fogkrém használatával, egy hét után pedig kezdjen el keményen dohányozni.

Ám a kutatók óva intenek, ha tovább fehéredik a Horváth fogsora, akkor az erős fényhatás akár lyukat is égethet az ózonrétegbe.

6 KOMMENT