Csak néhány kérdésre tudott válaszolni, hamar elfáradt

 

Exkluzív tartalom a HírCsárdán! Szerkesztőségünk vendége volt Tendzin Gyaco, vagyis a 14. dalai láma. A vallási vezető hazarepülése előtt még megválaszolta szerkesztőségünk és olvasóink kérdéseit.

15 KOMMENT

  1. A kérésemet legyetek szívesek továbbítani a Dalai Lámának!

    Tisztelt Láma Úr!

    Ma voltam horgászni!
    Fogtam két 5 kilós pontyot meg egypár kárászt.

    Megakarom lepni az asszonyt, tanácsot szeretnék kérni, ön hogy dolgozza fel a halat ? Sült halra gondoltam… az egyszerű de nagyszerű. Illetve kárdeznék még1et ha nem veszi tolakodásnak: Ön hol bankol ?

    Válaszát előre is köszönöm!

  2. Mekkora primitívek vagytok!Attól mert Ti valószínűleg semmiben sem hisztek,attól még nem kéne ilyen ízléstelen módon fikázni,másnak talán fontos nézeteket,eszméket,vallások.Én nem vagyok buddhista,nem vagyok templomba járó típus,de azért az alapvető tisztelet nálam az elsők között van.
    Ne adja Isten,hogy történjen veletek olyan dolog,hogy tényleg nem marad más remény csak a hit számotokra…akkor azért megnézném milyen képet vágtok.

    Nézzetek kicsit magatokba és tegyétek fel a kérdést:tényleg ennyire tudatlan bunkó vagyok vagy csak simán egy gyökér?(az előbbin lehet segíteni egy kis olvasással,utánanézéssel)..

    Szánalmasak!

  3. Ez csak marháskodás. Én is jót röhögök ilyeneken, holott a dalai lámával semmi bajom sincs. Ez az oldal egy az egyben erről szól. Baromkodásról. Remélem, te is csak hülyéskedtél. :]

  4. Mészáros Balázsnak abban igaza van, ha bajban vagytok/vagyunk , mindenkinek előjön a hite.
    ZUHANÓ REPÜLŐGÉPEN NINCS ATEISTA …! Régi mondás ez.
    Amikor valaki biztonságban érzi (hiszi) az életét, jobban képes a baromkodásra. Az már mindenkinek a lelkiismeretén múlik, ebben meddig megy el.
    Az viszont elgondolkoztató, hogy a szelíd vallások vezetőivel mindenki jobban bátorkodik.
    Tőlük nem várható, hogy feljelentik pl a MÁV-ot, több évtizedes ál-dolgokért……

  5. Balázsnak kérdezni.Mi a neked bajod lenni?Kis piros gyógyszer 2,ellazul, lebegés.Nem aggód láma miatt.Nem aggód más lelke miatt, mindenki kezeli saját.Oldal nem tetszik, nem ide jönni.