Aki tegnap feltévedt Horváth Csaba MSZP-s polgármester weboldalára, egy szellemes kis turpisságot láthatott.

Az egyik nyitóoldali bemutatkozó képre ugyanis valakik felcsempészték Tarlós István (Fidesz) arcképét, egy másik arc helyére.

Egyik MSZP-s olvasónk küldte be a képet

A weboldal üzemeltetői elismerték, valószínűleg az ő hibájuk az incidens, ugyanis túl egyszerű jelszót (ingyen-lesz-a-bkv-666) használtak a szerkesztői felülethez, így tudtak betörni a rendszerbe. Tegnap estére azonban a debreceni kampányútjáról visszatérő Horváth Csaba mesterjelszavával sikerült újra átvenni az irányítást az oldal felett, és visszarakni a hibátlan képet.

Tarlós Istvánt irodáján keresztül tudtuk csak megkérdezni az esettel kapcsolatban, de csak egy kacsintós szmájlit kaptunk a válaszlevélben.

4 KOMMENT

  1. Híresek lettetek! Gratula! A TV2-őn a hírekben pár másodpercig mutatták a Hírcsárdát… a blogok regeléséről volt szó, meg hogy amcsi szervereken vannak az igazán elvetemült, deviáns kormányellenes uszító-lázadó oldalak, mint pl. ez.
    Gondolom percekig nem tudtatok aludni, amikor mondták, h regelni kell a blogokat… 🙂
    Valaki a kormányban csak konyít a ‘zinternethez, mert nem kell regelni… pedig hogy röhögtem volna egy jót ezen a törvényen… pfff… szemetek, mondjanak le, Pomogács legyen az Istencsászár!