Hihetetlen véletlen szabadította ki a hetek óta a mélységben raboskodó chilei bányászokat, egy eltévedt budapesti fúrópajzs tört utat hozzájuk.

A bányászok itt tudták meg, hogy az alagút másik végéig, Budapestig kell gyalogolniuk, mert csak ott tudnak a felszínre jutni. Nem örültek. A bal szélen álló Juan Montoya különösen nem.

A 4-es metró Keleti pályaudvar utáni szakaszát fúró gép emberi hiba miatt indult meg a dél-amerikai ország felé. Az esetről a gép kezelőjét kérdeztük. “Épp tanítottam be az új gyereket, nem néztem oda, az meg megnyomta a Turbodrill gombot. Én mondtam neki már előtte, hogy az nem turbógrill, de úgy tűnik csak azért is ott akarta a debrecenijét megsütni. Mire észbe kaptam, már Szlovénia alatt verette.

A sikeres “mentőakció” után több felkérést is kapott a metrót építő vállalat. Két olajtársaság is jelezte, hogy az óceán alatt próbafúrásokra felbérelné a csapatot, többek között ezért is késik majd újabb fél évet a metró átadása.

5 KOMMENT

  1. :)) és pontosan Juan Montoya-nak hívják a bal szélen álló úriembert 🙂 na hagyjatok már 😀 minden szart kitalálnak, mert nincs már mit eladni 🙂 kész átverés minden ma már Magyarországon, ha mész az utcán, azt se hidd el, amit kérdeznek 😀