A nemzeti radikálisok website-ja – egy pártoldalhoz képest mindenképpen szokatlan – új funkcióval bővült nemrég. A jobbik.hu-n egy saját készítésű, online játékocska is várja ezentúl a látogatókat, a szokásos információkon túl.

"Egyedi ötletekre támaszkodva haladni a korral! Csak így érdemes." – Ez a Wass Albert idézet most nagyon ide kívánkozott.

A játék ötlete teljesen egyedi, a párt honlapjába beépülő kis flash-alkalmazásban vicces kis kukacokkal háborúzhatunk. Vona Gábortól megtudtuk, hogy kettős céljuk volt a játékkal. Egyrészt nagyon sok negatív és káros hatású, rossz üzenetet közvetítő játékkal találkoztak az utóbbi időben, amivel szemben akartak egy jobb alternatívát nyújtani a nemzeti érzelmű internetezőknek. Másrészt pedig a jobbik.hu látogatóinak is akartak kedveskedni ezzel a mókás is játékkal, ami könnyed kikapcsolódást nyújthat például két Morvai Krisztina videóblog között. Vona szerint egyébként a játék akár a nemzeti radikális párt szimpatizánsainak körén túl is sikeres lehet, hiszen izgalmas, nagyon vicces, ráadásul a párttól kicsit szokatlanul semmilyen politikai utalás nincs benne. “Csináltunk hozzá egy székely szókészletet is, azóta ezen röhögök! Rendesen addiktív kis játék!” – foglalta össze az első pár nap tapasztalatait a játékkal kapcsolatban a párt elnöke.

2 KOMMENT