Sokan nem bírták

A két csatorna egymással folytatott ádáz küzdelmének gyümölcsét a nevető harmadik, az ATV aratta le, mivel számos néző azt hitte Fásy Ádám show-járól, hogy egy rendkívül perverz és öncélú castingot lát.

Én azt hittem, hogy most már torzszülöttek is indulhatnak az X-Faktorban, és X-Men lesz a címe, de később kiderült, hogy Postás Józsi volt csak.” – számolt be egy megtévesztett néző. „Először egy jó viccnek tűnt az egész, de aztán nem láttam se Presszer Picit, sem Nagy Ferót és megijedtem.” –vallott Nagyné, Marika pestlőrinci nyugdíjas, akinek rosszul sikerült a szombat estéje.

Pedig új zsűritaggal is próbálták feldobni a műsort

A távirányítóval gyanútlanul szörfölő tévénézőknek felállított csapda tökéletesen működött és többen belesétáltak Fásy Ádám produkciójába, ami sokakat cselekvőképtelenné tett. Nótár Mary produkciója alatt például negyven helyszínre riasztották a mentőket epilepsziás rohamhoz.

Szalai Annamária levélben fordult a televíziókhoz, amelyben közölte, hogy a jövőben a Nemzeti Hírközlési- és Médiahatóság jelöli ki a tehetségeket közigazgatási eljárás keretében.

8 KOMMENT

  1. Tegnap hallottam, hogy megkönnyítették a közbeszerzési eljárásokat, és őstermelők tender nélkül direktben szállíthatnak pl iskolai menzáknak. Ezek szerint ez volt az igazi ok, hogy őstermelők tender nélkül láthassák el a tehetségkutató műsorokat saját tenyésztésű disznókkal, marhákkal, de még a felvilágosultabb tévénézőket helyett is azonnal újabb birkákkal lehet pótolni. A valóságsók csupasz tyúk, és buta liba-állomány kérdése is rögtön egyszerűbben megoldott persze.

  2. Ő ott bizony nagyon Fidel…a Havannai érdekeltségű Kuba-Star produkciós iroda vezérigazgatója,sztájlisztja és Istene.De szigorúan materialista alapokon persze.
    A Ferót még felismerem…de ki a here az a másik két ásatag,anorexiás mongolidióta?Végülis..le van szarva..áhh,még az se.
    Amúgy Fásy újabb elképesztő propagandát indított,mert nem mulat eleget a nép: Postás Józsi nagy sikerű albuma (P.J. kéccő csönget) után a HÍRES ZENÉSZ valóban járja az országot,és mindenhova kétszer becsönget.Aztán elszalad.Nálunk is járt.A kutya gyorsabb volt.Most eF Ádám perel.Mert megrongáltuk a tulajdonát.Aztán kacagtam.És megvertem a kutyát.A másikat,amelyik nem szaladt a PéJé után.
    Aztán levizeltem Ádi hentójának kerekét.Meg a lányát es (keréknek néztem).
    Sejj Ernesztó, aki csak Che néven vagy ma közismert,ha ezt láttad volna,hazajössz még Bolíviából is,olyan jó volt.Te is le akartad volna vizelni!Biztos vagyok benne!Hoztad volna Kásztrót is!És akkor szegény Fidel se kéne a magyar tévében jópofizzon…ilyen kicsin múlik sokszor…