Nem értették

Az ismét hazánkba látogató IMF-delegációt sorszámtépésre kényszerítették a Nemzetgazdasági Minisztériumban, ezzel a szervezet szóvivője szerint a legmegalázóbb elbánásban részesítették őket.

Igaz, egyszer Szomáliában egy kollégánkat a belénél fogva akasztották egy Nissan pick-up vonóhorgára, de ott tényleg megnyomtuk a ceruzát.” – kommentálta a szóvivő az esetet. Forrásaink szerint a delegációtól elkérték az útlevelét és felírták adataikat a portán, majd az automatához kísérték őket, ahol csak magyar nyelvű sorszámok közül választhattak. Emiatt két órát vártak az Atom- és Egyéb Ipari Osztály előtt, majd behívták őket egy üzemorvosi vizsgálatra, mivel rossz tárgyaló előtt álltak.

Az ebédszünet után ketten dőltek ki szalmonella mérgezés miatt, majd a delegáció a várakozás során megtizedelt maradéka délután fél ötkor jutott be Matolcsy György titkárságára, ám akkora lejárt az ügyfélfogadási idő.

Ezt megjegyeztük.” – kommentálta az eseményeket egy magát megnevezni nem akaró IMF tisztviselő, akit két hétre kiírt háziorvosa poszttraumatikus stressz szindrómával.

9 KOMMENT

  1. Akkor pontosítok : Nem ők a mi részvényeseink, hanem mi vagyunk az övéké, szivem….
    Tehát, jogos, hogy diktálunk, aranyom..
    Tudod, drága, ha valaki inkább drukkol egy idegen bank-hatalomnak, mint annak, hogy vége
    sarkunkra álljunk a bank-diktátumokból, akkor az – hogy is mondjam – nem idevaló , csillagom.
    Mert, lehet itt nyelvecskézni a bankoknak, édesem, de nem célravezető. Pusszancs !

  2. Állítólag most informális csatornákon puhatolják mennyi az a pénz, amennyiért a menedzsment hajlandó lenne továbbadósítani az országot. Az összeget nem fogjuk megtudni, de a választások után kiderül sikeresek voltak-e a tárgyalások.