A kamerák mindent látnak

A világ távirati irodáiba ismeretlenek egy olyan dokumentumot juttattak el, ami alapján feltételezhető, hogy a chilei bányakatasztrófa nem baleset volt, hanem egy chilei valóságshow része.

A chileiek állítólag annyira immunissá váltak a „félheréjű celeb társat kerese”, az „együnk szarban és bálnanyálban hempergetett sünt, miközben sikítozunk”, és a „furcsa beszédű, magát zenésznek gondoló híresség a családjával furcsán beszél, miközben nem történik vele semmi” tematikájú showk iránt, hogy valami olyat kellett nekik mutatni, ami tényleg valóságos, és a show díszleteiből a kijutás tényleg kétséges.

A  megvádolt chilei tévé, ami napi 24 órában közvetíti a bányászok életét, tagadja, hogy tudtukon kívül valóságshowban használják fel a bányászokat, majd megadtak egy emeltdíjas SMS-számot, amin tiltakozni lehet, vagy szavazni, hogy melyik bányászt érje a következő adásban sújtólég robbanás.

Bár állat- és emberbarát szervezetek is tiltakoznak a bányavalóságshow ellen, más tévéadók kifejezetten érdeklődnek a liszensz iránt. Az RTL Klub állítólag az őszi szezonban szertné egész Salgótarjánt rárobbantani Győzikéékre, hátha attól izgalmasabbá válik a sztár élete, sőt a Való Világot is egy volt uránbányába akarják helyezni, ahol, ha sikerül szintidő alatt összerakniuk egy Geiger-Müller számlálót, akkor kapnak sugárzásvédő öltözetet, egyébként meg kiesnek, a szónak nem átvitt értelmében.

8 KOMMENT

  1. stipi-stopi, elsőként jelentkezem vendégnek a gödör-sóra, a fiúkákhoz.
    Vállalok meztelen zuhanyzást velük, kamera előtt persze.
    Ott a kép közepén az a bajszos, nagyon jó pasi 🙂

  2. Jaj de csúnya vagy tete ! Szegény fiúkák olyan egyedül vannak ott lányok nélkül,
    tudod te haszontalan, ott nekik nem a szüzességem vagy festék kell , hanem a kényeztetés, hihi !
    (az előbb dumcsiztam a bajszossal skypon, csuda édi !)
    Nekem meg a hírnév kell ! Már vettem is egy-két menő fürdőrucit, hallom meleg van odalent :)))
    Na és azért is kell lemenni lányoknak, nehogy a fiúkák összemelegedjenek hmmm….:))

  3. Nahallod meg az lesz a vege, hogy ez az itteni betyarsereg egyszerre betoppan, es akkor aztan meg a furdorucijaidra sem lesz szukseguk, ahogy mar ismerem oket 🙂

    De honnan tudsz chileiul? 🙁 Nekem senki nem szolt, hogy megkek tanulni :/

  4. Én asztat nem ééérteem, ha csílébe’ vannak, akkó’ mijafészkesnázáretibúsp!csájé nem húzzák fel őket csíléstű’???

    Szal. tutira jól “átbaszcsizták” a népeket.

  5. Rohadtul el vagytok tévedve. A kép akkor készült, amikor megtudták, hogy a robotok támadást indítottak Zion ellen, és Morpheus beszédének hatására őrült partizás kezdődött. Öööö, a kép egészen pontosan az őrült partizás kezdete előtti utolsó másodpercben készült.

  6. kamuhír!

    egyszer én is majdnem voltam csillei bányász, semmi sem omlott ránk, de ha mégis akkor sincs a csillében tévé, se légkondi, se szivargyújtó. győzike meg egy puffasztott valagú geci. nem azért mert zsidó, hanem csak.