Idén nyáron amikor rafting közben elpúzta magát, akkor például esett a forint

Pénzügyi elemzők az elmúlt hónapok kormánykijelentéseinek tendenciáit vizsgálva megállapították, hogy az alpesi deviza mozgását most már bármilyen kijelentés képes elmozdítani.

Újabb történelmi mélyponton a forint a svájci frankhoz képest, és ha Orbán Viktor sokszor szólal meg az elkövetkező hónapokban, akkor minden devizahitel bedőlhet” – erősítették meg pénzügyi elemzők ma reggel.
A miniszterelnök tegnapelőtt egy budai CBA-ban bejelentette, hogy huszonöt deka párizsit kér szeletben. A bejelentés hatására két forintot erősödött a svájci valuta. Tegnap a kormányfő így köszöntötte a postást: jó reggelt kívánok! Ennek köszönhettük a svájci frank 221 forintos tetőzését. Ma reggel pedig Orbán Viktor sofőrje intett be a reggeli dugóban egy szabálytalanul előző BMW vezetőjének, így a valuta rögtön felszaladt 224 forintra.

Piaci elemzők azt tanácsolják a miniszterelnöknek, hogy az elmúlt néhány hónap eseményeiből tanulva decemberig játsszon csendkirályt, hogy ha három hónap alatt visszaerősödik a frank 140 forintra, akkor egy határozott szilveszteri beszéd és két dakota közmondás beállíthassa a stabilnak mondható 165 forintra.

11 KOMMENT

  1. Ja, a k. anyjukat, az egészet csak azért csinálták, hogy a zürichi forinthiteleseket kihúzzák a slamasztikából. Mondom én, hogy k. nagy összefonódások vannak itt. Itten.

  2. A Miniszterelnök Úr (hehe) tegnap mély lélegzetet vett,ettől erősödött a tüdeje.
    Én tegnap vettem egy csomag dohányt,és lófasz se történt.Csak elfogyott a pénzem.Ki érti ezt?
    Svájc meg buzi.Úgy,ahogy van.Hallgassák csak meg,hogy beszélnek!Ilyen nyelv nincs (csakúgy,mint flamand vagy vallon se)!Kizárt,hogy megértik egymást.