Pista bá a javasolt árfolyamot mutatja: 2 vegyes 1 svájci frankért

A Hírcsárda felkérésére Lakatus Endre István elkészítette az Orbán-kormány első 100 napjának értékelését. Jeleznénk, hogy Pista bá véleménye nem tükrözi a Hírcsárda álláspontját a kérdéses ügyekben, ám szakértőnk politikai semlegességében továbbra sem kételkedünk, hiszen ő mindenkit párt és nemi hova tartozástól függetlenül gyűlöl.

„Na a jó kurva anyjukat!” – foglalta össze az első 100 nap eredményeit szakértőnk.

A konkrétumok tekintetében Orbán 29 pontját értékelte először elemzőnk. „Ugye ígértek ezek mindent, hogy lesz ingyen pia, meg lesz pénz, meg nem kell dolgozni, meg lesz ingyen pia. És ebből a háromból sem lett semmi. Jó van, lehet otthon főzni pálinkát, de hát ki nem főzött eddig? Legfeljebb az, akinek nem volt miből. De hát olyan meg nincs, hogy valami nem való cefrének! Én már főztem pálinkát gumicsizmából, járókából, akkumlátorsavból, bicikliből, tyúkudvarból. Meg olyan ágyas pálinkát, aminek az alján nem aszalt gyümölcsök voltak, hanem konkrétan ágy. Szóval Orbán nem adott ezzel semmit, csak végre nem basztatják a magunkfajtát az őfajta fináncok.

Meg lesz megint Széchenyi-tev. Oda ne fossak! Hát mit csináltak az előző Széchenyiben? Építettek minden faluban wellness-fürdőt, a tisztességes alkoholistákra meg senki nem gondolt! Úgyhogy, ha ott van az a kurva sok kád, meg medence, akkor abba inkább töltsenek cefrét, és főzzenek sodrófolyosós és jacuzzis érlelésű pálinkákat. Aztán majd a medencékben nem a hőmérséklet, hanem az alkohol lesz 50 fokos”

Szakértőnk külön fejezetben foglalkozott a Nemzeti Együttműködés Rendszerével, és az elért gazdasági eredményekkel. „Van ez a Nemzeti Együttműködés ize. Hát én megkérdeztem itt a faluban (Érd – a szerk.) a fideszes  párttikárt, hogy Józsikám, baszom a szád szélét, hát mikor hozod vissza a Robi kapát, te gennyláda? Erre nem tudott mondani semmit. Aztán megkérdeztem, hogy hát látom a kocsmába kirakva ezt a Nemzeti Együttműködés szarság plakátot, hát hogy megy-e ez a Nemzeti Együttműködés? Aszonta, megy. És kivel működtök együtt? Senkivel. Hát én az ilyennek nem is adom többet a Robi kapát, ott rohadjon meg a krumplija a földben, ahol van.

Aztán meg ott vannak a lányomék, akiket nagyon szeretek, mert nem kérik el soha a Robi kapát. Na azoknak meg van ilyen svejci hitelük. Hát nem bírják fizetni, mert a rohadt Robi kapa tolvajok miatt sokat kell törleszteni. Ha konkrétan húszezresekből építették volna a házat, akkor is jobban állnának. De nem állnak azok most sehogyse, úgyhogy inkább isznak. Ez mondjuk rendben van.

Én nézem ezt a  Szijjártó gyereket is, meg azt a Kósát is, ahogy olyan okosan beszélnek a gazdaságról, mint a kocsmában a rezes Bandi. Hát gyerekeim, szerintem a BUX index az a Szijjártó Péter hülyeségmérője. Mond valami baromságot a BUX grafikon úgy beleáll a földbe, hogy agyoncsapja a vakondokat, a svejci frank grafikonját meg a NASA-nak kell visszahozni picsa másik naprendszerekből. ”

Szakértőnk természetesen Schmitt Pál beiktatását sem hagyhatta szó nélkül. „Schmitt Pali, Schmitt Pali mindent lát, anyja valagát, szemüvegen át. Höhö. Hát ha engem kérdeznek, nem a Schmitt Pált kellett volna hivatalba iktatni, hanem a Schmitt Pálnak beiktatni egy mókusmajmot a sérelmére. Én nem bízom a Schmitt Pálban, nem vennék tőle használt Robi kapát, de Orbán nagyon oda van érte. De hát mihez ért: angolul úgy beszél, minta a kutyám, a lecsója szar, szerintem még kapálni sem tud. Szóval én nem értem, hogy egy ekkora seggnek minek ekkora feneket keríteni.”

13 KOMMENT

  1. Pfff… esik a színvonal…? valami vicceset vártam, erre ideb@$$yák a kristálytiszta igazságot.
    Ez a valóság, és qrvára nem vicces. fújj.
    Pistabá’ ha lesz pízed, vegyél egy felest magadnak, nagyon korrekt az összefoglaló, minden szavaddal együttérzek. Sajnos Ezek nem csak a robira, hanem a kapára, meg a villára is igényt tartanak… szal legalább lesz hely a pálinkafőző motyónak a kamrában.
    🙂

  2. Nem emlékszem, mikor sírtam utoljára (sírástól vagy nevetéstől, mindegy), de most megállt a számban az ebéd utáni Erzsi-kocka könnycsatornák túlbuzgása mián. A “mi mindönbül löhet pályinkát főznyi” részért külön köszönet Patkó úrnak.

  3. már látnám ahogy Pista bá’ az politikusok utolsó száz napját értékeli, egy évvel az után, hogy a hulláikból trágya készült.
    persze lehet, hogy az EU meg letiltaná az egészet környezetszennyés miatt. de akkor végül is mire jók ezek a lappadtfaszú nyomorékok?

  4. Pistaba kirstalytiszta gondolkodo, gyujtest szervezunk neki ROBI KAPARA, es termeszetesen egy kis szilvapaleszre kisdemizsonban, egyem a szivet!

    Hanem a smitpaca, a nemzeti mamlasz siman foz lecsot, es alair barkinek, ha kap vanliliaskarikat. Allitolag meg az eldobott botot is visszahozza, ha ket karikarol van szo. Tehat hasznos joszag, viszont sokba’ van nekunk mind szellemileg, mind adoforintilag. Paleszt nem tud se fozni, se inni, mert citeran jatszik ivas helyett.