Megkeresésünk után nem sokkal Pálffy István elesett

A KDNP-s képviselő 12 ponton módosítaná a készülő médiatörvényt, többek közt megtiltaná a médiaszolgáltatóknak, hogy megsértsék a család és a házasság intézményét. Emiatt például szűrné a leadható filmek listáját.

Szombaton csak olyan filmeket adnának, amiben folyamatosan esküvők és keresztelők vannak. Éjszakánként pedig ún. weddingplotation filmek mennének, amiben extrém körülmények között házasodnak jó keresztények. Vasárnap pedig egész nap csak KDNP-s képviselők templomi esküvőiről készült filmeket sugároznának, természetesen HD-ben. Ezentúl a hungarikumoknak is el kell jutniuk a nézőkhöz, ezért többek között gyulai kolbászt, pirospaprikát és tokaji bort kell külföldi filmekben elhelyezniük a tévék technikusainak.

A törvény a három állami televíziót és még legalább három kereskedelmi tévét pedig arra kötelezné, hogy minden nap legalább 6 órán keresztül védjék a kiskorúak és a fiatalkorúak szellemi, lelki erkölcsi és fizikai fejlődését. Megkérdeztük a képviselőt, hogy ez milyen módon történne, de éppen fröccsöt rendelt és nem tudott válaszolni.

17 KOMMENT

  1. rossebette erénycsősze!
    néhány év alatt bigott kereszténnyé itta magát! munkaidőben!
    nemsokára már ministránsokat fog megrontani, miközben misebort szlopákol a sekrestyében.

  2. Lendvai Ildi néni: nenemasszony, de naiv kegyelmed. Hat ez a derek ember kb. 15 eve maga mogott hagyta a latens homoszexualitast, azota nyilt es oszinte feminim erenycsossze alakult, pont ezert vannak ilyen gondolatai is, mert mint jo magyar asszonynak, neki is szemetszur a hanyatlo nyugat opiuma.

    Szep ember az istvan, nagyon szeretjuk mi is, mert amikor a tv2-ben volt hirolvaso potfogaskerek, neha annyira behajolt szalonspiccesen sugogepet nezni, hogy komolyan feltunk: vagy raesik, vagy rahany a TV-nk elotti szonyegre 🙁

  3. Információim szerint szombatonként az m1-en adásba kerül majd Hoffmann Rózsa és Pálffy István közös borkóstoló műsora.

    Természetesen, a hungarikumok jegyében.

  4. Nem, nem, tök igaza van a Pistának. Mekkora flash lenne már, ha a Terminátor egy rúd gyulai kolbásszal verné agyon a népeket, közben Christian Bale a bal alsó sarokban bábjátékozna, hogy a kisgyerekek figyelmét elvonja az Egri Bikavérfürdőről.

  5. Nevem kotelezo : Áruld már el, légy oly kedves, hogy mégis mit kéne ezeken a három perc alatt összedobott, viccgenerátorral készült “írásokon” érteni. A hozzád hasonló retardoknak nyilván bejön az ilyesmi, de jelenleg az a helyzet, hogy még az óvodai viccmesélő délután színvonalát is nehezen éri el ez az oldal. Egy internetre átírt saskabaré, kábé.

  6. Nah, akkor lécci hagyd el Retardiát, és menjél vissza szépen Normálföldre. Mi, retardok szeretnénk nyugiban röhögni az unteróvodai poénokon.

  7. Én is utálom a hírcsárdát. Azok is utálják akik posztolnak. A kommentelők meg retardok.
    Mennem kell, letelt a gépidő, az elmeosztályon szigorúak a szabályok…
    🙂

  8. Az a jó Pálffy Pistiben, hogy annyira erkölcsös, hogy nős pasiként fiatal lányokkal kufircolt félre. Imádjuk a képmutatókat, éljjen Pistike!!! Ő biztosan tudja mi ellen kell megvédeni a családokat. Szerintem tőle kell.

  9. Figyu , amig ti itt fecsegtetek, Pista elesett, magára rántotta a boros pultot, a fröccsöket,
    a pincéreket, a hungarikumokat, mindent ! Csináljatok már valamit lécci …