"Nagy emberek inspiráltak, sokat gondolok rájuk ma is"

Többször is hangsúlyozta saját nagyságát a HírCsárdának adott exkluzív interjúban Sebestyén Balázs, népszerű tévés műsorvezető, rádiós. A Class FM és az RTL Klub sztárját arról kérdeztük, hogy lehet, hogy ennyire ért ahhoz, amit csinál.

HírCsárda: Minden este láthatjuk A Széfben, szombaton az X-Faktorban, és reggelente a Class FM-en köszönti a hallgatókat. Hogy bírja ezt energiával?

Balázs: Rengeteg kokain. De tényleg, el sem tudod képzelni, hogy mennyire megviseli a szervezetet az, ha valaki ennyire jó. Amikor mindig száz százalékot hozol ki magadból, egy idő után elfáradsz. Nem lehet reggeltől estig jónak lenni, aki ezt hazudja, az hazudik.

Milyen érzés a csúcson lenni?

Ezt megkérdezhetné Bochkor Gábortól is… jaaa, hogy ő nincs a csúcson? Hát igen, ez az élet, Gabikám. Kurva nagy király vagyok, az a helyzet, és ezen semmi sem fog változtatni.

Nem túl fiatalon jött a siker?

Én már tíz éve is ilyen voltam. Emlékszel, amikor széthúztam a seggemet a Z+ kamerájának? Na, már ott lehetett érezni, hogy van bennem valami. Nem véletlenül mondta azt rám a Vadon Jani, hogy hatalmas király vagyok.

Olyan konkurenseket utasított maga mögé, mint Kiszel Tünde, Anettka, és Kokó. Hogy éli meg a győzelmet?

Tünde spontaneitását rajtunk kívül tizenkét éve senkinek sem sikerült felülmúlni. Nagyon erős harc folyik közöttünk. Mindennap harcolunk a hirdetők potenciális célközönségéért. Annetka és Kokó esetében annak köszönhetem a győzelmet, hogy olyan professzionális csatornánál dolgozom, mint az RTL Klub.

Ha már a zenetévé: Ön húszévesen már tévézett, huszonhat évesen pedig saját show-ja volt az RTL-nél. Mi a véleménye az utánpótlásról?

Kis köcsögök egytől egyig. Parasztok, akik azt hiszik, hogy ha van egy tévéműsoruk, akkor értenek is hozzá. Ugyanez áll a rádiókra is. Manapság már, és ez elég elszomorító, bárki beszélhet az országos rádióban, elég, ha valaha feltűnt egy tévéműsorban, és máris a “szakértő” cimkét aggatják rá. Mintha a nagyságot lehetne tanulni…

Gondolkozott már azon, hogy mivel foglalkozna a tévézés után?

Őszintén még nem. De viccesen szóltam is a Vadon Janiéknak a Morning Showban, hogy ha egyszer látnák, hogy újságírással foglalkoznék, szóljanak, mert az már elég gáz. Nehezen feldolgozható tudat az, hogy a képernyőn nincs már rád szükség, és hogy a valódi tehetségednek megfelelően kell munkát találnod. De ahogy a keleti mondás is tartja: a sekélyes tudás olyan, mint a gomba, ami egyetlen éjszaka alatt nő meg, hogy azután másnap elsorvadjon.

Nagyon köszönjük az interjút!

Szívesen, 20 ezer forint lesz.

10 KOMMENT

  1. Nade, amikor szethuzta a segget, azt nem latta senki (,mert gyorsan tortent), hogy sajat arca bukkant fel egy pillanatra, ahogy belulrol tisztogat.

    Egyebkent balazs telleg jo nagy kirlay, akkora, hogy csak ugy amulok-bamulok, hogy lehet ilyen tehetseges, egy ilyen szep fiatalember.

    Minden szimpatiam az ove. Viktorral nincs joban? Lehetne egy masodik filip, aki beleordijja a mikrofonba, hogy KETMILLIO, asszem az a csucsok csucsa. En drukkolok.

  2. Irigyek vagytok, na, nincs mit szépíteni. Ti is szeretnétek akár csak fele ekkora kurva nagy királyok lenni, de mivel nem vagytok azok, így nem marad más, mint a … ez.

  3. Az a helyzet, hogy Balázs tehetséges. Elég nyálas feje van, nagyképű is kissé, de tehetség. 🙂
    Egy évtizedig keresték azokat az embereket, akik egyáltalán közelébe érnek a Bumerángnak…

  4. Ha akarnám,se tudnám nem látni ezt az … izét nap, mint nap.Mindenhonnan lenéz.Ránk,földi halandókra.Onnan rendelünk kaját,ahonnan ő,olyan telefont használunk,amilyet ő,azt a rádiót hallgatjuk,azt a kultúrműsort nézzük…Mármint hogy aki kaját rendel,mert lusta főzni,hallgatja a rádilyót,vagy nézi a majdnem kultúrt.
    Szerintem ezért jogosan jár neki a király titulus.Igenis jár.Hiszen ha nem lenne a koronás mindenség,hogyan kerülne oda mindenhová?Hogy lenne Ő az irányadó.
    Megérdemli.Elvégre tett le az asztalra,nem keveset.Hanem sokat.Ki más lenne képes egy teljes generáció agyműködését blokkolni,a közízlést átalakítani,pusztítani,ha nem a király?Megtette.Jah,hogy nem egyedül…igaz.Attól még érdemei nem évülnek.
    Várjunk csak…lehet,hogy nem király ő,hanem udvari bolond?Olyanból van sok.És mindenki rájuk akar hasonlítani.Ez van.Sejj!
    De akkor is hatalmasság ő,bizony.Bizonyos kultúrákban a bolondokat szentként tisztelik.Nálunk királyként.Érdekes korrajz leszünk 30-40 év múlva…
    Hmmm…de szarkupacon királynak lenni dicsőség?Főleg ha maga a király szarta…(ez itt nem a politikai elitről szólt,ha valaki ostoba bele akarna kötni…)
    Erről ennyit.