A Tisztelet Társasága és az MSzDP közös főpolgármester jelöltjének, Schmuck Andornak nem sikerült elég kopogtató cédulát gyűjtenie, így nem indulhat az önkormányzati választásokon. A daloló politikus azonban nem csügged, ugyanis komoly tervei vannak a jövőre nézve.

A kritikusok szerint olcsó Fat Joe másolat lesz csak

Schmuck Andor rengeteg megkeresést kapott elhíresült, zenés kampányvideója óta, amit mind a közönség, mind a szakma, és a kritikusok is nagy elismeréssel fogadtak, így most úgy gondolja, hogy a politika helyett inkább a zene területén kamatoztatja a tehetségét. Schmuck tervei szerint először már jól ismert produkciókban láthatjuk őt, mint kisegítő és vendégművész, de dolgozik szóló karrierjén is, aminek első lépcsőjeként hamarosan rögzít egy hip-hop lemezt.

“A rapkultúra mindig is közel állt hozzám. Jómagam is gettóban nőttem fel, és át tudom érezni a néger fiatalok mindennapi problémáit. Első lemezem szövegei is crack-fogyasztásról, a rózsadombi drive-by-okról, és a szépkorúakkal vívott utcai harcokról szólnak majd.” – osztotta meg velünk a Big-A néven alkotó Schmuck.

Jól állnak neki Beth Ditto ruhái

Az ex-politikus azonban ennyivel nem éri be, más stílusokban is szeretné kipróbálni magát, amire valószínűleg lehetősége is nyílik majd. Kampányvideójának megnézése után őt kérte fel az amerikai The Gossip zenekar, hogy helyettesítse Beth Ditto énekesnőt, amíg az édesanyjával vakációzik Szingapúrban. “Andort az Isten küldte, így nem kell majd koncerteket lemondanunk, és Beth is nyugodtan pihenhet!” – nyilatkozta a zenekar gitárosa, Brace Paine.

Schmuckhoz ráadásul a kemény fémzenék is közel állnak, ennek kiélésére pedig egy másik híres zenekar szolgáltat majd neki jó terepet. Az idei Sziget fesztiválon ugyanis közeli barátságba került a Fear Factory zenekarral, akiknél úgy tűnik, másodgitárosi pozíciót tölt majd be.

Akár Dino Cazares ikertestvére is lehetne

“Az idei Szigeten a metál színpad backstage-ében akadtam össze a srácokkal, jót beszélgettünk, majdnem át is cipeltem őket Kordáék koncertjére, csak sajnos az az előző nap volt. Ennek ellenére jót szórakoztunk, nemrég pedig Burton (Burton C. Bell énekes – a Szerk.) személyesen hívott fel, hogy kellenék a bandába másodgitárosnak. Mióta Dino (Dino Cazares gitáros- a Szerk.) visszakerült a csapatba, nagyon sokszor előfordult velük, hogy megbillent a színpad, ezért kellene nekik egy másik kövér gitáros a másik oldalra, ellensúlynak. Nem sokat gondolkodtam rajta, elvállaltam. Már csináltunk is néhány promó képet, és istenien mutatok a hét húros Ibanezzel a kezemben. De majd meglátjátok!” – nyilatkozta Schmuck, akinek távolabbi tervei között szerepel, hogy meghódítsa a japán piacot is, ahol tervei szerint szumó birkózónak öltözve ad majd elő magyar operett slágereket, egy ghettoblaster kíséretében.

Ezt zabálni fogják a Felkelő Nap országában

2 KOMMENT