A helyszínen tekintette meg

A magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya szerint a mentális fáradtság, illetve a szeszélyes időjárás okozta a Svédországtól elszenvedett vereséget, de a válogatott alapvetően jó úton jár.

“Az első gól kicsit megfogta a fiúkat, fejben többen nem voltak a pályán. Hozzáteszem, klubjukban nagyon kevés bizonyítási lehetőséget kapnak a srácok, és még nagyon a szezon elején vagyunk” – értékelte a látottakat szombati sajtótájékoztatóján a mester. Egervári szerint ugyanakkor jó úton jár a magyar válogatott: komoly eredménynek számít például, hogy a svéd televíziós közvetítésben le tudták írni helyesen Gyurcsány Ferenc nevét.

“Több gólt rúgtak, azért nyertek” – folytatta a meccs elemzését a szövetségi kapitány, aki szerint ilyen teljesítménnyel messzire juthat a magyar válogatott. Mint Egervári elmondta, véleménye szerint az igazi változás a fejekben kell, hogy kezdődjön, az eredmény pedig még nem olyan fontos, a 2012-es Eb-re való kijutásunk matematikailag még lehetséges.

“Es war ein sehr gutes Spiel, aber Schweden hatte mehr Chancen” – folytatta Egervári annak ellenére, hogy felhívták rá a figyelmét: tévedésből a 2005-ös svéd győzelem utáni Lothar Matthaus-szöveget olvasta fel a sajtótájékoztatón.

8 KOMMENT

  1. A böszméje legközelebb már utcai tüntetésen fog magánemberként megjelenni…nem fog ám feltűnni senkinek, a külföldi tv-k pedig a közvetítéskor szépen leközlik, hogy “Viktor Orbán hungarian prime minister was in a street strike.”

  2. lopici gáspár: nemtom mifele gyoker lehet… lehet, hogy csak valaki odakakilt az ulesre, es nem takaritottak el. Erdekes egyebkent a hatasa ennek a buzolgo kis halomnak: pontosan azza valtoztatja a penzed es a munkad erteket ami o maga is 🙁

    Sajnalom Gyursanyt, hogy oda kapott csak helyet :/