Már volt jelmezes próba is

Az önkormányzati választásokra készült kampánydalt látva döntött úgy Meat Loaf amerikai rockénekes és Jim Steinman dalszövegíró és pályatárs, hogy az MSZDP jelöltje a legalkalmasabb a rock legendás alakjának megformálására a készülő életrajzi filmben.

A film Meat Loaf (született Marvin Lee Aday) fiatal éveire koncentrál, amikor a kaliforniai zenei életbe próbált betörni, ami nem ment könnyen, ugyanis sokáig nem vették komolyan, mint rockénekest. Meat Loaf szerint a politikus nagyon energikus, és erőteljes színpadi jelenléte, valamint hangja miatt is alkalmas a szerepre. “Mr. Schmuck’s energy and powerful stage presence makes him the perfect choice for my role, and of course his outstanding singing voice.” – áll az élő legenda nyilatkozatában.

A film készítői tudnak róla, hogy Schmuck Andor budapesti főpolgármester-jelölt, ezért még mindenképpen várnak a válaszra. Azonban még maga a jelölt sem tudja, hogy elvállalja-e a szerepet, ugyanis már kapott több felkérést. Felajánlották neki többek között Göring szerepét egy készülő musicalben, valamint egy londoni színház őt képzelte el VIII. Henriknek is.

A hír hallatán egyébként több ezer megrendelés érkezett Meat Loaf cd-kre a Tisztelet Társasága tagjaitól az egyik legnagyobb magyarországi online hanglemezbolthoz.

3 KOMMENT

  1. Az a helyzet, hogy kissmukknak rengeteg monológja lesz majd a színpadon, hiszen az ő
    nagyformátumú személye mellett , hááát, nemnagyon fér el más a szinpadon.
    No és, a szerepben mozgások se lehetnek, mert amire az ő “bálnakecsességű” lénye odébbrottyan,
    a közönség kiszaladgál a büfébe…
    Szóval, jó választás volt ökelme !