A Niagara-vízesésbe zuhanása előtt kérdeztük erről Schmuck Andort

A mostanában az afganisztáni háborúval kapcsolatos dokumentumok és CIA-iratok nyilvánosságra hozásáról ismert svéd WikiLeaks tegnap kiszivárogtatta a Magyarországi Szociáldemokrata Párt főpolgármester-jelöltjét, Schmuck Andort.

Nem volt egyszerű dolgunk. Először a garázsajtón keresztül próbálkoztunk, de ki kellett volna bontani a falat is, ezért döntöttünk a kiszivárogtatás mellett.” – nyilatkozta lapunknak Julian Assange, a svéd weboldal alapítója. A helyzetet megkönnyítette, hogy Schmuck Andor jelentős mennyiségű olajjal rendelkezett, így könnyebben ki tudott szivárogni. A Greenpeace azonban pont emiatt fejezte ki aggályát, mert a korábban összeszedett olaj jelentős része visszakerült újra a természetbe.

Az eset után a Fidesz és az MSZP is megegyezett abban, hogy a kiszivárogtatás időzítése nem túl szerencsés. Ugyanis közelednek az önkormányzati választások, és már csak napok vannak hátra, hogy a pártok összeszedjék a jelöltállításhoz szükséges számú kopogtatócédulát.

10 KOMMENT

  1. már kérdezte itt valaki, nem volt válasz, de jó lenne :
    melyik hircsárdás betyár igazából a Mogács ? Vagy : MIND Ő AZ ?
    a HÍRCSÁRDA = MOGÁCS ?

    Majd a kampány után , tán elárulja valaki :)))

  2. Na én meg szeretem Mogácskát és legyen ennyi elég. néha – néha Ő is gyengélkedhet, de legalább megemlítette a mama gangját! A többiek mikor mondták meg előre hogy egy egész Tokajt vesznek…felcsútostúl, na, hát ezt akaratam elmondani Mogácska védelmében.
    béla néni, született Mogács Bella (nagynéni) hát így van ez…..