Schmuck kedvenc kávézójában ült le munkatársunkkal

Nem a BP, nem az amerikai kormány vagy baktériumok, hanem a Budapest főpolgármesteri székére (esélytelenül) pályázó politikus tüntette el az USA partjainál találhat olajfoltot – adta hírül az MTI.

Az értesülések szerint Schmuck Andor éppen Lousiana partjainál vakációzott tervezte átfogó Budapest-programját, amikor a katasztrófa történt. Látván, hogy a kitörés felszámolására érkező BP nem tud semmit tenni az olaj megfékezésére, úgy döntött, akcióba lendül. „Nem volt különösen nehéz, csak vettem egy jó nagy levegőt, és az összes olaj a begyemben landolt. Mint a mesében.” – írta le a történteket Schmuck. A politikus elmondása szerint amúgy is inkább olajban sült dolgokat szereti, így sokkal könnyebb dolga van egy sült krumpli vagy egy szimpla sült csirke elkészítésénél.

A Greenpeace azonban újabb természeti katasztrófáról beszél, ugyanis a politikus véletlenül bekebelezett több száz kisebb-nagyobb testű tengeri emlőst is. A helyi spanyol-ajkú lakosság pedig már becenevet is adott a mindent felfaló fehér szörnynek. “Ha El Giganto visszatér, meg fogja enni a szárazföldet is!” – panaszkodott Juan-Pablo Westernhagen, helyi halász.

Miután elfogyott az olaj a Mexikói öbölben, Schmuck Magyarország felé vette az irányt – a hazaút közben azonban szomáliai kalózok térítették el, és a benne lévő olajért cserébe 2240 millió dollárt követeltek. Amikor azonban megtudták, hogy Schmuck dalszerző és előadó is egyben, inkább autogramot kértek tőle és elengedték.

Az esélytelen budapesti főpolgármester-jelölt erről lapunknak két karton minyon elfogyasztása közben beszélt. „Mpfppfppfp” – fejtette ki a politikus, majd hozzátette: bizony, mmhmm.

9 KOMMENT

  1. szerintem az olajfolt visszanyalt és andorkánk odaveszett. De a betyárokat is bekapta a kisgömböc, mert semmi új hír kissmukk óta. HÉ BETYÁROK! CSAK NEM H: SZOBOSZLÓN VAGYTOK grátisba utószezonba…. mer aztán odamék én is! Na nem be csak oda….