Verhetetlen csapat

A kormányzati kommunikációért felelős államtitkárság idén ősztől népszerű magyar zenész sztárokkal erősíti csapatát.

Az EDDA frontembere, Pataky Attila mellett az Ossian zenekar énekese, Paksi Endre, és Szikora Róbert is fontos pozíció birtokosa lesz 2010. szeptember 1-től. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium vezetője, Navracsics Tibor külön tájékoztatta portálunkat a döntés hátteréről:

„A nyolc tárca politikai és stratégiai kommunikációját látja el az alám tartozó, közel 50 szakemberből álló gárda, de így is szükségem van igazi specialistákra. Csak példaként, én olyan improvizációs készséggel megáldott embert, mint Paksi Endre, még életemben nem láttam, így ő fogja sürgős ügyekben összehívott tájékoztatókat tartani.”


A miniszter tájékoztatása szerint Nagy Anna karizmája, és fellépése – például egy, a rendvédelmi szervekre vonatkozó kormányzati döntés kommunikációja esetében – nem elég határozott és erélyes. Ebből kifolyólag ősztől a Belügyminisztérium sajtótájékoztatóit az Edda frontember, Pataky Attila fogja tartani:

Pataky egy feltétellel vállalta a pozíciót, ha leigazolhatja Nicolas Anelka-t.

„A Niki számomra bizonyította a VB-n, hogy igazi, kemény férfi. Ő tényleg nem szarral focizik. Ha esetleg nem lenne ihletem, ő majd a háttérből fog segíteni.”

Navracsics szerint, nem szabad elfelejteni a Gyurcsányista rezsim bűneit, amire az R-GO zenekar ikonja, Szikora Róbert fogja havi rendszerességgel emlékeztetni az ország lakosságát. A tervek szerint, a vasárnapi misét követő rendszeres tájékoztatón Szikora száját kizárólag egy, sommás mondat fogja elhagyni: “A Gyurcsány egy köcsög!”

 

 

11 KOMMENT

  1. 1.) Na azt hittem eddig, hogy ilyen együttes nincs is, de lehet, hogy nincs is csak Bandi betyár meg Ferkó, meg Jóska a Sobri alámondtak valamit a sötét képernyőnek, bár jobb is így , jó vót fiuk!
    2.) Azt nem tudom eléggé megköszönni, hogy patakiattis dicsőségét nem engeditek a a múlt ködébe veszni, mert hát mindenki nem bír már ebben a korban Rokmaratonozni, de így mindenki láthassa milyen óriás ő….. Köszi, hát való igaz Nagy Anna a nyomába sem érhet!!!!
    3. ) Na szikirobiról tuttam, hogy nagy keresztény de hogy ilyen mélyen, olyan arra nem is gondoltam, csikidam, a fenébe is! Előre Mária országa, aki nem robi az köcsög, köszi robi, de ténleg!!!!!!