Csak azt súgta a szívük

Nem bírja tovább a hajdúszoboszlói Hotel Silver menedzsmentje a nyomást, hétvégén hozott döntésük szerint ledózeroltatják a szállodát, amelynek promódala nemrég készült el.

„Azt mondta Ádám (Fásy – a szerk.), hogy 15-ből megoldja a reklámdalt. Azt gondoltuk, jutányos ár, ezért belementünk. Ma már belátjuk, hiba volt” – nyilatkozott a szálloda igazgatója, majd kifejtette: a Fásy Zsülike által elénekelt dal miatt legtöbben csak röhögni járnak a Hotel Silverhez, nemrég pedig ismeretlenek a „hozzád visszahúz a szívem” felirattal festették le az épület főfalát.

„Eredetileg csak átnevezni akartuk, de aztán úgy döntöttünk, felrobbantjuk, az apró darabjait ledaráljuk, aztán beszántjuk sóval az egészet” – mutatta be a terveket a szálloda vezetője. Mint elmondta, a tervek között a költözés is szerepelt, de nagyon féltek attól, hogy a dalban Fásy Ádám csak pár szót megváltoztatva könnyen kicseréli a település nevét.

„Ez, ahogy így összegyűltünk itt, az mindig arra következtetek, hogy én és a kedves közönség, hogy a dal milyen szép, ami most következik” – reagált a történtekre Fásy Ádám, a dalt jegyző Zsülike édesapja, zenész, énekes, tévés személyiség.

132 KOMMENT

  1. Borzasztó. Nem leszek vicces, bocs. Felháborodtam, ugyanis.

    Nem tudom, hány éves ez a gyerek, de a szülei KÖTELESSÉGE (lenne) elmagyarázni neki, hogy ez tré, és ezt egész hátralévő életében (uszkve 70-80 év. ha nincs is nagy mákja…) szégyellni fogja. Hogy ezzel fogják ugratni az ismerősei. Hogy emiatt egy rakat normális fiú szóba se fog állni vele. Esetleg az se, akit élete szerelmének gondol majd. Vagy, ami még rosszabb: észre se fogja venni, olyan szinten torzul a személyisége.

    Gyámügy hol van ilyenkor?

  2. Na az ziherájsztű, hogy ebbe a szállodába nincs az a pénz, hogy betegyem lábamat!!!! De még a bélám lábát sem tenném be,
    monggyjuk a hajdúpeti lábát azt betenném, annak mindegy hol parkol……..fffffúúúúúúúúúúúúúúúúúúj!!!

  3. Zsülike a törzskönyvezett neve. Becézve: Zsülikécske vagy Zsülikeke.

    Én ezen a borzalmon már egy éve túltettem magam. Akkor heveny pislogás, lábbüdösödés és folyamatos banánszag érzés gyötört. Félek, hogy megint kijönnek ezek a tünetek, úgyhogy kösszömszépen!

  4. jaj de mafla vagy Zolee! a Zsülike becézett fomája: Zsülikaka
    mostmán érted ugyi, mitől olan amilen????? De mocskosul kicsesztek a szállodával, köszi betyárok, még véletlenül és óvatlanul betévedtem volna!!!!!!

  5. kedves hozzászólok,
    zsülike szülein kívül azért kis hazánkban másoknak is megvan a joguk arra, hogy hülyék legyenek, vagy hogy gyermekükből hülyét neveljenek. nem kell a műfelháborodás! 😀
    hajrá zsülike!

  6. Nem tudom, mit kell itt háborogni, mintha itt mindenki akkora kultúrember lenne, nem is nézne semmilyen televíziós műremeket és úgy nevelné a gyerekét, ahogy a nagykönyvben meg van írva.. te dohányzol és káromkodsz előtte, meg együtt nézitek mondjuk a Fókuszt, ő meg szerepelteti a mulatós műsorában, hát aztán:) Én, mint elkötelezett Fásy-rajongó, természetesen éjjel-nappal ezt hallgatom már hetek óta, javaslom mindenkinek, és akárhányszor meghallom eme kedvenc nótámat, heveny tapsolás, mosolygás és ciklámenillat gyönyörködtet, úgyhogy köszi szépen:)

  7. Zolee ne haragudj, szerinted a bába adta neki a nevet?
    Az az agyas szülő tehet róla, hogy majmot csinál a gyerekéből, akinek szerencsétlennek se hangja se külleme, se gyerekkora, csak az apja pénze, na azt se tudom, miből lehet, mert katasztrófa amit csinál, hát ennyit a fásykonszernről…. És nem tudnék még ennyit sem róluk, de mint minden pocsék műsort a gyanútlan nézőnek promócióban benyomják, amikor az a műsor éppen szünetet tart ( amit nézne) a promo kedvéért, és akkor szembesülsz vele, hogy mi a fene van… Mindent megnéz az ember egyszer, hogy tudja, mit ne nézzen meg többször…….

  8. Egyem a sziveteket! Szálljatok már magatokba!
    czb- neked olyan ocsmány törzskönyvezett neved van, hogy már fel sem mered vállalni?
    béla néni- orvoshoz fordultál már, (nemi műtét?)……..
    Látszik, hogy falusi majmok vagytok, nem értetek semmihez. Tudatlan brigád, azt se tudjátok ki írta a szöveget! Csak irigykedtek, mert a ti gyereketek tehetségtelen pórnép és a Silverbe azért nem teszitek be a lábatokat, mert azt se tudjátok hol van! És még valami: minél többet beszéltek Róla, annál többen ismerik meg és annál több rajongót fog magának szerezni a dal, a Zsülike és a Silver! Csak hálás lehet mindenki nektek az ingyen reklámért!

  9. ivánka édes, már énnéköm édös mindöggy, mer béla voltam, aztán öregségemre bélanénivé váltam egyszercsak, Na de ez eddig, amíg ide nem gyűttél, senkit nem zavart!! Mehetsz, oszt jónapot!
    Majd begyünnek a csárdába az enyéimek, aztán megvédik öreg bélanényüket, úgymint Nevem kötelező, meg a sanya a pintér, oszt Téged jól kiszór innen!!! most menekülj te fásyiván,te!!!!!
    Segítség, segítség, segítség!!! Na mán ott gyünnek e!

  10. Ugye szarrr ha fikáznak, öregapám!? Na ha valakivel bajod van, azt támad, ne a gyereket, mert az még úgysem tudja megvédeni magát, ahogy te sem, mert legényekkel dicsekszel!
    Amúgy tuti nézed szombat este a Zeneexpresszt, másképp honnan tudnál ilyen bölcsességeket nézni….

  11. @ Iván, ha nem válaszol valaki Te akkor is boldogan válaszolsz magadnak? nem rossz ötlet….
    Ha elolvasod a 20-as bejegyzést akkor nem kell magadnak válaszolni, mert ott leírtam, honnan van szerencsém, fásyfamily munkásságát ismerni. Részemről ezzel fásycsaládot béfejezném, nem ér több szót, – szerintem, na de Te még elmélkedhetsz rólunk, ez egy szabad csárda, rendelj, oszt üdőgejjél még kicsinykét…

  12. szebasztian: “másoknak is megvan a joguk arra, hogy hülyék legyenek, vagy hogy gyermekükből hülyét neveljenek”. Utóbbit ugye viccnek szántad? Mert ahhoz marhára nincs joga senkinek: ennyi erővel verhetné, kínozhatná, droggal kínálhatná, prostitúcióra kényszeríthetné… Fokozat kérdése. És emiatt ez nagyon nem műfelháborodás!

    Ja: a nevével meg nem én viccelődtem. De azt mondjuk felnőtt, érett ésszel megváltoztathatja. Ezt a dalocskát ellenben már többé nem törölheti ki a kollektív tudatattalanból… 🙂

    Fásy Ivánnak meg szeretettel üzenem, hogy mi nem irigyek, hanem büszkék vagyunk ám reád, csak innen a “pórbol” nem látunk ki rendesen. Hotelbe meg minket be sem engednek a penetráns disznószarszag miatt. Ez van, így is lehet élni, csak minek.

    Ja, és ha válaszolni szeretnél, segítek, ne bajlódj a szótárral, nem neked való: a Humperdick púpos faszt jelent angolul, Ugye, milyen tréfás?

  13. Ne bántsátok szegényt. Kik-Iván-kozott belőle az nemes lelkének fájdalma. Amúgy meg tényleg nagyon hülye nickeitek vannak. Zsülikének legalább a vezetékneve találó. Fahangú és botfülű embernek nincs is jobb név a Fásynál!

  14. Naplopóknak van mit megbeszélni, ti tényleg együtt legeltetitek a disznótokat.
    Amúgy nem vagyok Fásy és még csak nem is ismerem!
    DE: gondolkozzatok el miért van telt ház a koncerteken, miért van 10 éve műsoron a TV-ben….tudjátok van olyan: nézettségi statisztika, azt a görbét nem Ők rajzolják, hanem Ti emelitek a nézettséggel!
    Zámbó Jimmyt is mindenki utálta, de mégis újra kellett nyomni a kazettákat, CD-ket (mert elfogyott, megvásároltuk) Segítsen valaki, mert Én ezt nem értem!
    Miért téma olyan ember akit utálunk? Hol az értelmiség, aki bevallja, hogy szeret mulatni, sírni, kacagni…
    Ezért tart itt az ország, lopjuk a napot ilyen baromságokkal, kedves szerkesztő, webgazda és a többi, (amúgy kik is vagytok?), ti meddig csináljátok ezt büntetlenül?

  15. Itt ülünk a kis sovány malacunk mellett és várjuk annamarit… hát csak addig ivánom!
    Van az a zene, amire az értelmiség is mulat, de az nem Zámbó család, és nem a Fásy család, ezt konkrétan leszögezhetem, és a kis malacom életére esküszöm!
    Amúgy meg mi itt a csárdánkban mulatunk a betyárokkal, és mondhatom jól elvagyunk…..én meg ráérek ahogyan a nóta szól :” Lopom a napot, tolom a szelet, hányom a havat, kötöm a lovat….” na mi ilyesmire mulatunk!
    Amúgy meg már csak a postást várom, aki csak egyszer csönget az értelmiségieket illető kis ványadt nyugdíjammal, hát ezek vagyunk mi itten…..

  16. Ivánom!

    A tescoban most nagyon jó kis akció van. Ha veszel iróniával egybe csomagolt szarkazmust akkor most ajándék humorérzéket is adnak hozzá.
    Az életet megfejteni nem egy a görbe világnak görbe tükröt tartó politikailag semleges, világnézetileg toleráns “álhírportálon” kell ám…

    ui: Jimmynek sosem a tehetségét sokkal inkább kevéssé szalonképes megjelenését bírálták. A nézettséget meg nem erény, hanem egy adat. Ha nem érted, annyit segítek, hogy az ország lakosságának átlag IQ szintjével szoros összefüggésben van a megfejtés. Plusz segítség: Máónikasó, megaszar, józsibarát…

  17. A felsorolásodat zárhatod ezzel a honlappal…és akkor zárjuk le! A humornak is megvannak a határai! Akinek gyereke van az tudja miről beszélek! A legtöbb szülő ölni tudna a gyerekéért, nektek nincs? Ha most a gyerekeden keresztül szidnálak mit éreznél, de csak úgy poénból, mert nem tetszel.
    A kislány neve külföldön használatban van és regisztrált, dugjátok ki a fejeteket!
    Mennyi fizetést kaptok a nyelvküszörülésetekért?

  18. Indítsunk onnan, hogy a legtöbb szülő nem teszi ki a gyerekét közröhej tárgyának, gondolom Te se tennéd (?)
    “Zsülikét” mint olyat még nem láttam regisztrált névként, de lehet hogy amerre Te jár használatban van. Nos megtisztelsz ha azt gondolod ezért valami fizetség jár, HALLJÁTOK BETYÁROK!!!!!!!!!!
    Igaz, egyszer úgy volt, hogy valami ürgebőrös jogart küldenek de mégse úgy lett. Fásy ügyet béfejeztem Ivánom, köss bele most másba……

  19. Barátom, ha te tényleg nem érted, hogy mi okoz derűs perceket Zsülike performanszában, hát nem én leszek aki elmagyarázza neked. Tehetség? Színpadi jelenlét?

    //Külföldön még jó pár név használatban van btw. Pl: Heather, Carrie , Afya, Aisha, Akilah, Chikuma, Gemmei, Hitoshi, Augustijn, Anneka, Carolien. Kérlek írd át őket fonetikusan és bigyeszd elé a Tímár, Horváth vagy akár Fásy vezetékneveket. Pl: Fásy Hedör, Tímár Csikuma, Horváth Karolien Nem is értelek. Attól, hogy a Zsülike regisztrált, még roppant bugyután hangzik. Mielőtt megkérdezed, engem Mihálynak hívnak…//

    Elég jól keresek a bérkommenteléssel. Tudod a piacon most nagyon keresett az olyan ember, aki hajlandó celebeket és celeb wannabeket szídni. Nekem ugyanis nem okoz lelki válságot leírni a szarról, hogy szar.

  20. Akkor további jó munkát 🙂 Hajrá, kritizálj írj le mindent….de még mindig nem értem miért kell valótlan dolgokat is kitalálni? Maradjunk ennél a “cikknél” a Silver él és virul és szerintem nem nyilatkozott se a tulaj se az Fásy Ádám.

  21. Ejnye, Iván! Most minek ez a nagy felhajtás, Iván?! Talán rosszul érzed magad, Iván? Ülj le egy picit, Iván! Igyál egy pohár vizet és meglátod rendbe jön minden, Iván!

    Ja, és gratulálok a 37-es bejegyzésed utolsó, tényfeltáró mondatához, Iván!

  22. Én csak jót mosolygok rajtatok!
    Nem szép amit leműveltek, de az biztos, én szívesen járok a bulikba és a Silverbe is.
    Nem érdekel senki véleménye! Jól énekli a Zsülike: “itt szebben süt a nap”

  23. @Klárika Te koncentrálj Gyuribácsira…..vegyétek be a haknicsapatba széphangúkisleányt!
    @kócosch hát, mán én szerintem kár is feltölteni a létszámot, arra a kis időre…..

  24. Iván kisfiam, irod nagy boszen, hogy “A legtöbb szülő ölni tudna a gyerekéért”, ami arrol az oldalrol is igaz, hogy en is kepes lennek szulot olni a gyereke miatt. Tehat, ha tid ez a kis zsulike vagy mifasz, akkor legyszives szolj fasi urnak is, hogy kepben legyen, mig ez a kis bigyo meg ne.

    Kotozkodni meg oda jarj, ahol alsohangon meg tudod utni a mercet, mert itt sajnos ugy tunik az osztotol nem kaptal lapot, de korabban valami mast sem kaptal ugyanott, ahol a jelenlevok tobbsege sokat.

    Egyebkent fasiur es a silver hotel igazgatosaga nyilatkozott, nekem meg is erositettek, igaz, hogy idokozben nem soval akarjak beszantani, hanem egy 3 meter mely godrot asnak, azt beontik betonnal, es ha megszilardult, akkor kap egy tragyareteget, a kozepebe pedig egy kis tablat helyeznek, amin zsulike kicsi analfabeta kezetol szarmazo zsipaca lesz lathato a fotoja mellett.

    Persze en is jol nyomom, hogy idejovok a vihar utan eszt osztani, de konyorgom, ha csak most erkeztem, es mindjart azzal szembesulok, hogy belanenemet osztja valami talpasparaszt, hat-hat.

  25. @nevem köt.De jó hogy megjöttél!
    képzeld el, Rettenetes Iván majd bekapott, és egy másik helyen, de már nem tudom, hol, azt írta, hogy Nevem kötelező=pintérsanya=bélanéni na én visszaírtam neki, hogy a hasadt tudatom másik két része sanya meg Te, nem fogtok örülni nagyon, de a végén még kénytelenek leszünk egybesülni….és azt is mondta mi fizetségért köszörüljük itten a nyelvünket, na ezt meg a betyárokkal kell megbeszélni….Hát nem tudom sanya hol van ebben a vészterhes időben, de jó lesz ha előkerül, mert itt megváltoztak az erőviszonyok vagy mi. Gondolod még 19.-e óta a pilisakármilyentemető sarkában kuksol??? De azért voltak pont a csárdában jó emberek akik jól beszóltak ivángyereknek(pl. krit.tömeg)

  26. béla néni: aggodalomra semmi ok, az eroviszonyok nem serultek, a kretenek szama no, ossz. intellektusuk minosege viszont allando, tehat minel tobben gyulnek ide, egyenkent annal kevesebbek 🙂

    Egyutt meg kiadjak egy csupor elsozott viragfold IQ-jat, igy nagy agymunkat nem is igenyel egy-egy kellemes riposzt 🙂

    Egyebkent az a mondas jarja a II. Vilaghaboru ota a vilagot, es szerintem minden szava aranyat er, hogy “A szelsoseges embereknek nincs humorerzeke. A szelsosegeseket kizarolag a humorral lehet legyozni, mert az egyeniseget feltetelez, ami nekik nincs.”

    Tehat csak elore a betyarcsapason, tuti a csapas melletti arokban hever reszegen sanya, es az egyetlen ismertetoje az, hogy a nyenyi szoveget ratetovaltatta a bal combjara…

  27. @nevem köt. A jövő csütörtökön elutazom öt hétre, nem mindig fogom tudni rajtatartani a szemem a csárdán, hát Rád bízom, – meg agyas sanyára bíznám ha előkerülne – hogy a csárdában a rendet fenntartsátok és az alantas támadásokat visszaverjétek. Ha már úgyis összeboronálták hármunkat…. ha nem tudok mindennap belépni, nyomulj helyettem is, majd meghálálom. na de addig még vagy 8-at alszunk, remélem sanyát nem kapta el a médiarendőrség, mer a végén még a hátán is NENYI lesz kivarrva!

  28. @neven.köt. jézusom! (mondjuk ez csak szófordulat) mit keresel éjjel háromkor a gépen???? mikor pihensz? vagy ahonnan írsz (és ahova megyek) még este 10 volt? Na meséljen kisfiam, csak nekem, persze sanya is hallhatja, ha feléled valahol, a fene azt a kisportolt alakját nekije…..

  29. @47 Nevem kötelező
    Ugyanakkor a legjobban a humorérzék nélküli emberektől kell félni.
    @Iván
    “Maradjunk ennél a „cikknél” a Silver él és virul és szerintem nem nyilatkozott se a tulaj se az Fásy Ádám.” –> ez brutál, ha nem ülve olvastam volna, tuti, hogy seggre esem e mondat láttán.
    (Egyébként leellenőrizted az infot? Mert ez a “szerintem” ez elég pongyola. Egy példa: Szerintem a pí 3,23.)

  30. Namármost két dolog lehetséges
    1. Tényleg sötét vagy, mint az éjszaka.
    2. Polgárpukkasztókat pukkasztasz és bedőltünk a mesterkedéseidnek.

    Amennyiben 1, nincs mint mondanom.
    Amennyiben 2, legmélyebb tiszteletem a személyednek.

  31. Üdv mindenkinek és köszöntöm lelkes rajongóim, szeretném nektek elmondani hogy kislányomat Zsülikét a saját müsoromban léptetem fel, nagyon lelkesen tanulta be azt a sza…ööö az a dalt amit kiválasztottunk. És bizom benne hogy ha más adókon nem is, de itt a Zeneexpresszben sokáig fogjátok még látni és hallgatni kisleányom és talán meg én is énekelni fogok ha a kedves közönségem azt szeretné.

  32. Sziasztok!Sajnálom azokat az embereket,akiknek más dolguk sincs,mint másokat/Fásy Ádám és családja/bántani és sértegetni!Nézzetek már magatokba,ti tökéletesek vagytok? Nektek biztosan nincs gyereketek,mert ha lenne,biztosan nem lenne energiátok mást sértegetni,hanem a Tieiteket nevelnétek tökéletessé!Amúgy szerintem a Silvert még kivülről sem láthattátok,a szállodába még álmotokban sem jutottatok el,mert,ha láttátok volna nem hinnétek el minden baromságot!A vezetőség,pedig annyira inteligens,hogy senkit nem bántana,főleg pedig nem egy ártatlan gyermeket!Ajánlom figyelmetekbe,hogy amit Zsülike énekel,ha még nem jártál ott,nem is éltél igazán! Sajnállak Titeket.de nagyon ám!

  33. Csabikám Te jólélek, vótá te mán itten álruhában, hát nem vót elég amit kaptáááá! Ez mán olan mélység, hogy nem bérok uatánnad mászni a bitttyós térgyemmel. Nos örülünk, hogy jól vagy, hogy jól elvagy, mink is, aztán vigaggyál egyett a fásiéknél aztán énekejj egy duettet a kisleánnyal aztán füröggyetek a silverstoneban-ben vagy mibe. Ha nem írunk ne válaszojjá, egyem a szivedet.

  34. Mi a mákoskócos kóchengeres tótoros kékeres mátraibrahányi véreslekvárosszar van már?!
    Ez a poszt egyre több hülyét vonz!

    Kedves Sobri Jóska!

    Remélem van benned annyi emberség, hogy szívedre vennéd, ha béla néni, Nevem köt., én és még páran agyrákot kapnánk! (mondjuk értem már nem kár, mert már így is újra érzem az akut banánszagot) Ezért, kérlek… sőt, követelem, hogy töröld ezt a posztot!! De legalább is a hozzászólásokat.

    vááá, fáj a’ agyam!!!

  35. @ czb majd csak túléljük, szerintem egy provokatőr, oszt most ott röhög a bokorban, hogy mi itten ráizgulunk, szerintem ez a rettenetes iván csak nem mert már a saját ócska nevével előjönni! Látod én már előbb megmondtam nekije, hogy volt ő már itten álruhában, hát erre gondútam. Na hagggyuk hadd pukkadozzon a rusnyája!

  36. Skacok! A Csabika nem Én vagyok!
    Nekem van vér a pucámba, és nem használok több nevet, mint egyesek!
    Amúgy viszont gratulálok, jól elbeszélgettek saját Magatokkal, egymásközt!

  37. Iván, gyere ki gyorsan a csárdából!
    Azt mondják féregirtás készülődik! Talán jobb lenne ha mindenki elmenne tisztességes munkát keresni, eleget volt terhére a társadalomnak! Addig hátha megtisztul a csárda és mindenki leülhet, igazi problémákról beszélgetni?!

    czb! Mi fáj? Röhögnöm kell, nektek nincs is olyan!!!!!!!!!!

  38. Vége a jó időnek, május és szeptember között, az előző évi hasonló időszakhoz képest jócskán alulmaradt a Silver-ben eltöltött vendégéjszakák száma. Ideje a menedzsmentnek minden eszközt bevetni profitmaximalizálás végett, mert év végén így nem futja majd a tisztességes munkájukért kapott pénzből nassau-i cápasimogatásra, Zöld-fok meg már nem menő. szeretnék én is ilyen munkát, és Fásynak megköszönni, hogy ők nincsenek a társadalom terhére,sőt az ő adójából nyaralok majd a Silverben.

  39. Na örülünk Zsiletke, hogy itt vótá, most szólj ivánbácsinak, vigyen vissza gyorsan H.Szoboszlóra mert kezdenek beszállíngózni a vendégek, mert nem hallják a te áldott kis dalodat….

  40. Drága Barátaim!

    A véleményem rólatok,hogy primitív,tudatlan emberek vagytok.
    Sajnos ez Magyarország. Ennyi irigy,buta embert egy helyen.Szeretnétek ti olyan helyre eljutni,mint Hotel Silver,de sajnos erre nektek nincsen pénzetek. De sajnálom 🙂
    Zsülike pedig 12 évesen többre vitte,mint ti x pár évesen.Amúgy ti csináljátok jól,ennél jobb reklám nem is kell.
    Ugyanis,ha benneteket nem érdekelne Zsülike és családja nem írnátok ide semmit,de mivel ez nem így van feleslegesen írtok össze-vissza.
    Mondjuk igazatok van irigykedni másra mindig a legegyszerűbb dolog.
    A Zsüli szüleinek üzenem,csak így tovább!
    Aki meg nem tudja leírni Zsülinek a nevét vagy “viccelődik” vele,üzenem,h kezdje újra az általános iskolát,mert ez tudatlanság.
    Nézzétek inkább a Fásy Múlatót az atv-n! És törődjetek bele,hogy ti az életbe nem fogtok ennyit elérni,mint Fásyék.
    Puszi nektek!

  41. Szabolcs Debrecen: na te jovo remenysege, akkor mar legalabb egy valakirol tudom, hogy milyen mely muveltseg vezette a fidesz es kosa karjaiba 🙂 Egy egesz tanulmany vagy gyermekem, es hidd el, mi itt mindannyian arra vagyunk buszkek, hogy homlokegyenest mas iranyba orientalodtunk, mint zsuli vagy ki a faszom meg a ribanc apja. Te torj a fasimulatoba ezerrel, kosse le minden idodet, ne internetezz. Drukkolok neked :>

    Egyebkent ugy atabotaban elgondolkodtal valaha, hogy milyen ertekrended van, ha annak a csucsan a fasicsalad tronol? :))) Hihetelen, de a gyopar mar most buszke, hogy IQ-ban radvert.

  42. Kedves megjelentek!

    Őszinte leszek hozzátok,nem vagyok Fásy rajongó, DE felháborító amit itt műveltek!
    Úgy gondolom “felnőtt ” emberek” vagytok (vagyis szeretnétek lenni),egy kicsit gondolkodjatok el,hogy most mit is írtatok itt le,olvassátok el szerintem még egyszer, bár lehet az sem segít.

    Megmerem kockáztatni, hogy Zsülinek nagyobb intelligencia szintje van mint nektek összesen,és ez tudjátok miért van,mert ő nektek semmivel nem ártott,és őt bántjátok azért, mert neki sikerült az ,ami nektek soha nem fog,mert nektek egy egész élet nem lesz elég ahhoz,amihez neki 12 év elég volt. Gyengék vagytok mindannyian, csak a gyengeségeteket mutatjátok meg mindenkinek,még szerencse ,hogy eltudtok bújni a fantázia nevek mögé.
    Irigy emberek vagytok,csak magatoknak sem valljátok be,de nem baj így kerek a világ:)

    Csatlakoznék: (Ivánhoz 64.):Vicces,hogy mennyire jól elbeszélgettek egymással! Ha esetleg nem tűnt volna fel!ide a véleményedet kell le írni!De tényleg,végül is Ti legalább jól elszórakoztatjátok magatokat!Bár lehet jobb lenne ha egy kicsit művelődnétek,ahelyett,hogy osztjátok az eszet.

    Záró jelben megjegyezném hogy,legyetek szívesek nem egy lapra venni Zsülit és Ákost, mert teljesen más tészta a kettő,és évszámban sem egyezik, de itt mutatkozik meg a tudatlanságotok.
    Ennél jobb reklámot nem is csinálhattatok volna.:D

    Őszinte elismerésem a Fásy családnak!
    Szerintem jól csinálják,amit csinálnak,és Zsüli is!
    Nagyon sok sikert kívánok a Fásy családnak!

  43. Pimi Debrecen: te bizony aligha vagy debreceni, ott a lagalso intellektus is feled tornyosul, ugyhogy a varosnevet tuntesd el a nickedbol, sot asszem nincs telepules, aki vallalna teged. Egyebkent szaromle fasi zsuliket meg a ribanc apjat tovabbra is, szanalmas szart csinalnak, rajukszarunk, megyunk tovabb.

    A vedhetetlent vedeni meg nagyon szanalmas probalkozas :>

    mimike: jaja biztos van ilyen riadolancuk, hogy hu gyerunk ide vagy oda, ott aztan megsertettek minket! :)))

  44. Nevem kötelezőnek üzenem,h nem az én iQ szintemmel vannak problémák,hanem a tiétekkel.
    De emberek,ha nem érdekel benneteket ez a téma akkor mi a francot irkáltok ide.
    Mert amíg ,vannak akik foglalkoznak velük,addig valamit nagyon jól csinálnak.
    Ti IRIGY,BUTA emberek!
    Úgy látom ,h a szókincsed sincsen valami toppon. “ribanc apja” Ajánlom neked a Magyar Értelmező Kéziszótárt.Bár nem hiszem,h segíteni fog rajtad,de hátha bővülsz egy két új Magyar szóval 🙂
    Zsülikét hagyjuk már 12 éves gyereket támadtok!!!!!!!!!!! Ti IQ bajnokok!!!
    Gondolom ezeknek az embereknek nincsen gyerekük,akik támadják.Sőt szinte biztos,mert egy felnőtt értelmes ember nem reagál így.
    Küzdjetek inkább egy életen át,hogy eljussatok a Silverbe. Ti az életben ilyen körökbe nem fogtok mozogni.Hát ….igen ebbe bele kell törődni tudom,tudom nehéz lesz 🙂
    Addig is most gyorsan nézzetek ki magatoknak valaki mást akihez tudtok véleményeket írni.
    És sokat hallgassátok Zsülikét!
    Hellosztok!

  45. @debreceni, minden keresztnévvel, mert érdekesen váltogatod….de akár iván,kálmán és kálmániván
    Nos ami édes zsülikét és még (neg)édesebb papáját illeti. 43x kifejtettük, hogy nem zsülike a téma, hanem amit képvisel, ő és a kedves papa is. az énekhang nélküli, hihetetlen mélyen az elviselhetőség szintje alatti, erőltetett haknimenetet pellengéreztük, ki. Normális apa a gyerekét nem teszi ki közröhej tárgyának, igen már a névválasztással kezdődően sem. Az irigység…. nos mondhatom kevés része van a világnak amit nem jártam be, tehát a Hotel Silver nem elérhetetlen messzeség számomra, úgyhogy ezt ki is veheted a lecsesző csomagodból Az, hogy ki hova jut el, nos, józan mérlegelés és döntés kérdése, most pl. szerencsém van öt hét New Yorkhoz, remélem ott nem lép fel a zsülettke és családja…..
    Nem kívánok fásymulatózni, mert nem az én világom de nehogymár el kelljen ismernem amit ott fa hangon előadnak és ezzel a szerrencsétlen gyerekkel előadatnak, na ezt Te sem gondolod komolyan. Nem nem nézem a műsorukat, de látok bemutatókak belőle, amikor megpróbálják promotálni a nagy szart, már bocsának kedves fásyrajongókészsülettkeimádók!

  46. @mimike
    Hát, ha Demagógiából idejön pár debreceni, iván, kálmán és ivánkálmán nevű, aki minden megnyilvánulást az irigységre vezet vissza, akkor az ember néha kénytelen….de itt és most befejezve!

  47. Vaze, életemben előszört kommenteltem a Hírcsárdán, rögtön elsőztem is (apropó: ELSŐ!!! :)))))) Hihihi stb.), oszt máris gondok vannak. E szerint akár az is elképzelhető, hogy én vagyok a hibás ezért: egy hét kevés volt, hogy lecsillapodjanak az indulatok (pedig ennek felében én pl. szabin voltam).
    Szedjük össze akkor. Hosszú lesz, remélem, nem haragusznak a törzskommentelők:
    1) Van ez a Fásy Ádám, az emberek igénytelenségéből pénzt kovácsoló senkiházi. Értsük meg ugyanakkor: nagyon jól teszi, amit tesz, akkor is, ha nekünk nincs gyomrunk hozzá! A sok igénytelen gyökér megérdemli, hogy szívjon. (Az egy más kérdés, hogy ezzel rombolja a közízlést, mesterséges butaságra csábít: ez ellen lehet harcolni igényes szórakoztatással, de pl. betiltással, szardobálással kurvára nem.)
    2) Van ez a Fásy Zsülike nevű kisleány. Neki egyrészt van egy neve, amiről nem ő tehet (hanem a szülei), és ráadásul ízlés kérdése; ha nem tetszik neki, megoldja. Másrészt sokan szúrnák, ami már azért már gáz, mert az egy kiskorú esetében ez büntetendő; ugyanakkor én pl. nem tenném ki a kiskorú kislányomat a netre, hogy szúrják. De az idióta pedofil barmok a játszótéren is megtalálják, szal ez nem gond.
    3) De ez a nóta. Ez kérem szar. És a kislány is szarul énekel (még?). És ez egy tré reklámgeci fos. Ez a baj: értelmes felnőtt ember nem vállalkozna rá, hogy ezt elénekelje, pláne, ha tudja, hogy nem tud énekelni. Mondott kisleány mindezeket láthatóan nem tudja. Mert a szülei nem mondták neki: “Zsülike, baszomalássan, babázzámégbazmeg, ne akarjá te énekülni, nem megy az neked, Kolibrimadaram!”
    Megmondom azt is, miért nem mondták szerény véleményem szerint: mert nagyon buta, profitorientált emberek azok. Mindegy az nekik, ha szar, ha pénzt fial. Ha konkrétan a saját kölküket kell áruba bocsátani, az se gond. És undorító az ilyen.
    Ez a bajom veled, kedves Fásy Ádám, vagy Fásy Iván, vagy Fásy Szabolcs Debrecen (mindegy, melyik nick mögé bújsz, a stílusod alapján megismerlek): szerintem igénytelen, buta, műveletlen ember vagy, és ezen nem változtat, hogy sokkal több pénzed van, mint nekem. Hidd, el nem irigyellek. A pénz nagyon jó, de okosnak lenni még nagyon jobb.
    Borzasztóan sajnállak, És tényleg, őszíntén.
    (Bocs, hogy voltam.)

  48. @80.Humperdick. Mintha magam mondtam volna, meg a Nevem kötelező, meg a sanya az az agyas pintér sanya, aki a fene tudja mostanában (aug.19 óta) hol leledzik. Gyere vissza sanya a szent jobb kérdés megoldódott!

  49. virtualis csarda csirak vagytok kis g cik te minek mesz newbe csoveskedni add meg a cimed kuldok egy kis lovet van boven halistennek v varnak salom barataid elkebzellek bizt vastag szemuveged van csovesek vagytok tavesz baktalo

  50. @mimike
    Csak annyi, hogy kitört a kultúra….. tudod, NY-ban csak zsidók élnek, ezt szerette volna tudomásomra hozni, fásifaszi,
    @ fásikám! igen, várnak a brooklyni barátaim, te agyas, a zsozsót költsd patikára, rászorulsz!!!! . de köszi a jó kívánságaidat neked is mazle tov

  51. Szerintem a Hírcsárdának is rendelni kellene egy dalt Fásí úrtól … azért a vebkettő világában az audijó tartalom nem maradhat le … már hallo is lelki szemeimmel …

    “Hozzád vissza húz a linked, csak azt modom: Hírcsárda, hej!” satöbbi

    Egyúttal javaslom a szövegíró pályázat azonnali kiírását! (a dallam szerintem OK) 🙂

  52. Kedves Csárdalakók!
    Én még új vagyok itten,nem rég találtam erre e helyre,de mivel szimpátikus a hozzáállás,meg a humor ezen formája (gondolom Hasek neve nem csak nekem ismerős ezen az ódalon),gondoltam maradok pár fröccs erejéig.
    Elolvasgattam itt kissé,mert tanultam,hogy kell,aztán…csak egy kérdés.Lehet én vagyok alul-művelt,de:
    Ki a pöcs ez a Zsülike?És miért?
    Na jó,az első kérdésre tudom a választ.Nagy vonalakban.De a másodikra…nem látom be egy ilyen létforma jogosultságát a levegőpusztításra a Fődön.Sempedig az aptyáét,annyájét,kutyája macskája fattyát…
    Szóval oké,mink is csinyájjuk itt nekik a reklámot…de tényleg van olyan hülye,aki idejön ezen felháborodni,vagy ezeket fizetik ezért?
    Ja,és a gyereket szidni durva?Meg hülyeség?Meg gusztustalan?Láttatok ti már szamárszexet?Na az gusztustalan.Ez csak fekete humor.Vagy gyalázkodás.És azt csak nektek lehet (gondolok itt a felháborodó,furcsa fejszerkezetű emberekre)?
    De úgy érzem jól fogok én még mulatni ebben a csárdában.Mindenesetre az írások mókásak.
    Nos.
    Akkor…hasolló lyókat kévánok,oszt tessék csak szájat tépni továbbra is,én es fogok:)

    u.i.:ilyen is van,bár nem alkalmazza senki,szóval: annak az Ivánnak mondom,aki gondolom nem is a Darvas,mee az mán nincs,hogy van nekem is nevem.Leventének hínak.Csak ez jobban tetszik.Somogyban ez így szokás.
    Te ló.

  53. @arosseb, Te somogyi betyárforma, örülünk, hogy meggyüttél, kell egy kis erősítés, mert a csárdába beszívárogtak újabban, némileg kétes elemek, akik nem kaptak ingyenjegyet a sokszor emlegetett mulatósba. Mint fentebb olvastad elutazom a drágalátos barátaimhoz az Óperenciás tengeren túlra és még az üveghegyeken is túlra. 83-aska kínálkozott szponzornak, de nem akarom kifosztani, kell az a pénz neki a kisegítőiskolás tankönyveire. Nos hát akkor a csárdás kiskalapom nemsokára veszem, de még két napig vagyok,

  54. Kedves hírcsárdás komák!

    Először és utoljára fogok itt komolyan beszélni, mert tudom, nem ez a fórum rá a megfelelő. A mindent gúnyoló irónia és szarkazmus helyett ezúttal mély közutálat tört itt ki egyesekből, és általam teljesen nem idevalónak tartó szarozás, veszekedés, amivel fáj szembesülni egy viccoldalon.
    Őszintén szólva, fogalmam sem volt, ki ez a Zsülike. Szerintem azonban ez az egész fásyádámos tiptop-vonal zeneileg (hátha meghalljátok) nagyon nem áll távol például a nagyonbefutniakaró Neoton Família egyes számaitól, amit egyesek bizony általában komolyan is szoktak jó nagy nosztalgiával emlegetni, hogy mennyivel igényesebb zene volt a maiaknál. Pedig mindkettő csak tömegcikk, annak pedig legalább – szerintem – elfogadhatóan aranyos, szemben nagyon sok társával. Zsülike és családja közel sem követett el akkora közönséggyalázást, amekkorát mondjuk egy megaszar képviselt. Ezek (fásyék) már hosszú-hosszú ideje itt vannak, húzzák a saját nótájukat, és szerintem nem akkora céljuk nézettséget kiváltani, mint az, hogy csak valahogy megkeressék a mindennapi betevőt. És teszik ezt egy olyan stílussal, ami – ha kicsit csökkentünk a sznobizmusból, és megpróbáljuk felszabadultabban hallgatni – még mindig sokkal (és legalább bevallottan) szórakoztatóbb, mint a mindenfelől áradó amerikai takony. Szóval nem emelem én fel az egekbe Fásy komát, csak azt mondom, hogy szerintem 1 fokkal emberibb mint sokan mások.
    Na jó, ennyit a komolykodós off-ról. A lényeg:
    békéljetek meg szépen, szórakozzatok, és ne pedig utálkozzatok! Baráti Áldásom Reátok!
    Üdvözöl titeket:

    a béla,
    csak úgy

    🙂

  55. @béla, csak úgy, hát akkor kicsit komolyabban….
    aki nem egészen az én bélám, ami a zenei ízlését illeti. Az hogy a Neoton is pocsék még nem menti ezt a nagyon pocsékot… Nem ez az a a hely, ahogy az igazán (zenei) nagyságokat megemlíteném, mert erre az oldalra nem tenném fel őket, ahol a fásifamiliát elfogadható szintnek tartják páran. És ez nem elsősorban Neked szól aki a három T -ből azért inkább csak a ” tűr” kategóriát látod bennük, és nem a “támogatott” mellett vagy. Még egyszer megismétlem amit már többször kifejtettem ennél a cikknél. Nem a mulatós zene az ami elsősorban kiverte a biztit, hanem a fásycsalád mint olyan, ahol egy dalban egy hang sincs a helyén. és a geneeikailag úgy tűnik ugyanilyen fa-hanggal rendelkező gyereküket kiteszik a közröhej tárgyának. Ezt észervételeztük itt többen, a szinvonaltalanságot nem menti, hogy van még ezen kívül is kultúrszemét…… sajnálom, és sem irigység és sem rosszindulat nem motivált, de tényleg szörnyűség úgy, ahogy van.
    Azt hiszem cikk nem volt még, ami ekkora indulatokat és ekkora megosztottságot váltott ki, a csárdásoknak is jó visszajelzés, a további irány kijelölésekor!

  56. Munkahipotézist állítottam fel a 93. hozzászólás idegen kifejezéseinek jelentésére vonatkozóan:

    “kold beszeder”: Alanyunk (fasi) ezzel azt szeretné kifejezni, hogy jön a hideg (ld. augusztus 31.), ezért szedret kell szedni az erdőben, majd abból befőttet készíteni.

    “targyi”: fasi valószínűleg rémálmában látott egy gyíkot, amelynek hiányoztak a végtagjai (targyík). Ezzel most minket akar ijesztgetni, ugyanis szerinte megérdemeljük.

    Összességében, elmondható, hogy a kommentelő szóhasználatát a merev részegség nagy mértékben befolyásolja, esetleg delirium tremens [1] gyanúja merülhet fel, mint súlyos beszédközpont rongáló betegség.

    Irodalomjegyzék

    [1] – Idegen savak sótára, Akadémiai Kiadó, 1995

  57. @czb.
    kis kiigazítás a szedergyűjtögetés célját illetően, nemigen befőtt hanem tán pájjinka alapanyagként szolgál ahogy fsifaszi állapotttyát és szóhasználatyát elnézem…..

  58. czb szerintem fasifaszinak is az a baja, csak még nem nemesült emlékké az esemény, majd ha feltisztul….
    aszittem a szederpálinka kismértékben gyógyszer, nagymértékben orvosság,na de hogy az ártson…. (remélem a 105-ösnek is jár valami kis ajándékféle)

  59. @fasifaszi
    bocs, komolyabb a baj mint hittük, nem gondoltuk, hogy a Betty Ford Klinikán vagy, nyári szünet van a az AA-nál? és tényleg a szederpálinka miatt estél vissza? Jobbulást!!!

  60. Kezd eldurvulni a dolog: nem hittem volna, hogy a ganümédeszi nyálkagombák (copyright by KKP) is beszállnak a diskurzusba. Ez esetben nem marad más hátra:

    fasi r nem hirtelen j most csajna tón elmek neked r nem muszaj ide tobbe erted ezt vagy nem r blugybugy

    Ez hatni fog. Hatnia kell – különben a Földnek vége.

  61. ha romak lennetek tudnatok testvert jelent ugy megtetszettetek,hogy en mar ki sem megyek a csardabol lehet hogy itt csinalom a kovetkezo felvetelem ha berbe adjatok na igyatok tovabb en megyek az enek tanaromhoz

  62. lassan vege a cikketeknek elkoszonnek toletek jo volt eggyutt nem haragszom ratok h nezitek majd a mulatomat megfogom emliteni hogy v is jo fejek vagytok aldjon meg benneteket a devla udv m nek adi nem a csardbol h mulatobol

  63. Na ez aztán hülye cikk, van aki ezt olvassa?!
    Sajnos van! 🙁 🙁 🙁

    Ahogy olvastam a cikket, elkeseredtem, hogy ilyen valótlan dolgokat írnak le.
    Gondolom valami ELEMEZAVARODOTT írja.

  64. Iván egy seggfej vagy:) (a régi kommentekre értettem)
    Fásy csak azért lett “sztár”, “celeb”, mert volt pénze megindulni.
    Én magam is zenész és énekes is vagyok.. higgyétek el.. ez katasztrófa. Az egész család.. A bunyós pityu… Az egyforma énekes cigányok, azt sem tudod melyik kicsoda, de új romazenéket énekelnek és mind selejt… A muzsika TV és sztárjai…
    áhh.. reggelig sorolhatnám:)