Béla szeretett krétarajzokat készíteni a betonra

Tévedésből háromszor végzett magával egy ámokfutó, mielőtt lemészárolhatta volna családját. A tapasztalatlan alsókéri férfi a mostanában gyakorivá vált ámokfutásokból kapott kedvet arra, hogy végezzen hozzátartozóival, ám véletlenül maga ellen fordította a szögbelövőt és a permetezőjében tárolt királyvizet.

S. Béla szomszédai szerint nyugodt, megfontolt családapa volt, ám erről családja nem tudott, mivel 300 km-re az ország másik felén éltek. S.-t szombat délután látták utoljára, ám ezután valószínűleg megnézte a Lottóshow-t és a nem kielégítő számok miatt tombolásba fogott.

Először levágta lábait egy motoros fűkaszával, majd szögbelövővel egy bordásfalhoz erősítette magát, miután meggondolta magát, lejött a bordásfalról, kiállt fekete színű terepjárójával, majd a háza előtt magára tolatott. S. ezután ment be a házba, ahol megvacsorázott, megnézte az esti filmet, majd annak számára nem kielégítő vége miatt lefejelte a Panasonic típusú LCD-televíziót, majd felgyújtotta magát. Az égő S. még ekkor is dühös volt, ezért királyvizet permetezett magára. S.-t a szomszédok által riasztott tűzoltók verték agyon, szánalomból.

A rendőrség ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást, mivel szomszédai nem ilyennek ismerték meg S.-t.

1 KOMMENT