Képünk nem illusztráció

A tavalyi révkomáromi hídátkelő incidens után Sólyom László egykori államfő most nem bíz semmit a véletlenre, biztosan át fog jutni a Szent István szobor koszorúzó ünnepségére holnap délután.

A 68 éves jogtudós a hazai amerikaifoci-csapattal, a Budapest Wolves-zal töltött egy kéthetes edzőtábort, melynek során a csapat quaterbackjei készítették fel arra esetre, ha egy erőteljes nekifutás után szlovák rendőrökkel találja magát szemben a komáromi Erzsébet híd közepén.

A Laci bácsi rengeteget fejlődött, megtanulta használni a vállait és a fejét is, bár az egy kicsit a mi felkészítő munkánkat is nehezítette, hogy labda helyett egy koszorúval kellett gyakorolni.” – meséli Sólyom László felkészítő edzője.

Schmitt Pál elődjének azonban ezzel nem ért véget a felkészülés. Múlt héten részt vett egy Duna-átúszó tanfolyamon, valamint még tavasszal lerakta az aikido alapvizsgát. Egyes források szerint pedig még az utolsó pillanatokban is készül: látták bemenni egy szlovák nyelven is beszélő vudu- és ráolvasás-oktatóhoz.

7 KOMMENT

  1. ajaj, egy hang-lemélyítő gyorstalpalón is voltam, nem tudom most sikerült-e, mert évente egyszer
    mélyítgették már nekem, de amikor OLYAN JÓ a rendes hangomon beszélni (aszongyák, néha
    lányos ? ),
    namost, talán , talán a bukósisakba épített titkos hangmélyítő is besegített.

  2. lacko koma: bazdmeg, ha vinnel egy olyan vedett bazsarozsat a mellenyzsebedben vagy a fuled mogott lobalva, akkor biztos bejutnal, de en mar tudom, hogy le fogsz bukni, hiszen legutobb is lattam a hid utani elso boltban, hogy 4×100 guriga irhato DVD ott figyelt egy papirdobozban, rajta egy cetli: “solyomlackonak felreteve, szemelyesen jon”.