Utólagos elemzésünk alapján Mogácsot látták

Enyhülni látszanak az elmúlt napok esőzései és viharai. Tegnap Fejér megyében a tűzoltókat hetvenszer hívták ki, köztük négyszer pálinkázni és egyszer azért, mert a tűzoltó parancsnok otthon hagyta a lakáskulcsát.

Egy Borsod megyei család a rendőrséget hívta ki, mert az éjszaka folyamán az udvarukon lévő huszonöt éves cserfa a viharban kettéhasadt, kidőlt, majd harminc-negyven centis rönkökben felhalmozódott a szomszéd udvarán.

A gyanúsítottak a rendőrség megkeresésére elmondták: a fát nem ők hordták át felvágva az udvarukra, hanem „földön kívüli idegenek”, akik egy piros moszkviccsal érkeztek az űrből, és a vihar közepette hozzájuk is bekopogtak, nincs-e véletlenül STIHL fűrészhez gyertyakulcsuk. „Nem volt, úgyhogy odaadtuk a saját fűrészünket, azok a jótét lelkek meg cserébe nem áthozták nekünk az összes fát?! Ráadásként áthoztak egy használt vaskádat és négy szál zártszelvényt is, nagyon gálánsak voltak. Visszaadnánk, de nem merünk hozzányúlni, hátha sugárzik” – nyilatkozta a rendőrségnek N. Kálmán (35) gyanúsított.

Megkeresésünkre Mogács Dániel, a HírCsárda és a Kétfarkú Kutya Párt közös hetedik kerületi polgármester-jelöltje elmondta: ha ő nyer, a hetedik kerület felett a napsütéses órák száma Dubaj fölé növekszik, viharokat pedig csak kábeltévén lehet majd látni, ami természetesen a hetedik kerületben ingyen fogható lesz majd mobiltelefonon.

3 KOMMENT

  1. Jaj, az a szegény kis UFÓ a pataki attist kereste Borsodban, mert még most ért oda a zürbe az a nóta, hogy” Miskolc az a város ahol élek….” Hát megmondta attis, hogy kapcsolatban áll az UFO családdal, tessék most mindenki láthassa!!!