Azóta minden kocka automatikusan elrendeződik ha a kezébe kerül

A budapesti 7. kerületi jelölt szerint a német-amerikai kutatócsoport az ő megoldása alapján bizonyította be, hogy bármilyen állapotból 20 lépésben ki lehet rakni a Rubik-kockát.

Éppen Afrikában aknamentesítettem egy óvoda kertjét, amikor a kezembe került a kocka, és zavart, hogy olyan egyenetlenek a színei, gyorsan kiraktam. Akkor láthatták a megoldást.” – nyilatkozta a Kétfarkú Kutya Párt és a HírCsárda közös erzsébetvárosi polgármesteri jelöltje, egykori agysebész és zeneszerző. Hozzátette, nem haragszik a kutatócsoportra, hiszen a tudás és az emberi szellem ragyogó gyümölcsei az egész emberiségé, továbbá örül annak, hogy legalább nagy nyilvánosságot kapott a felfedezés.

Ha rajtam múlik, lehet, hogy soha nem hozom nyilvánosságra. Így jártam a rák ellenszere és az ingyenes, tiszta energia felfedezésekor is. Rájöttem, kitaláltam, csak elfelejtettem leírni. Na de majd legközelebb!” – legyintette nevetve az erzsébetvárosi reneszánsz ember.

Mogács Dániel már gyerekkorában kedvett kapott a spontán tudományos felfedezésekhez, és ez még akkor első számú hobbijává nőtte ki magát. Jelenleg a Poincaré feltevés második megoldásán dolgozik, valamint, hogy találjon még egy stabil és egy instabil pontot a Gömböcön. Állítása szerint pedig napokon belül publikálja a Fermat-sejtés bizonyításának cáfolatát is.

7 KOMMENT