Több lesz a fürdési lehetőség

Most aztán már tényleg nagyon sok mobilvécét és zuhanyzót ígérnek a Sziget szervezői az idei fesztiválra, amit az előzetes hírekkel ellentétben (nagy meglepetésre) mégis megtartanak.

“Itt volt tavaly az Afrika-falu, idén itt csak vécék és zuhanyzók vannak” – mutatta be a változásokat a közös sajtóbejáráson Gerendai Péter főszervező. A fesztiválon idén minden emberre jut egy piszoár vagy egy zuhanytálca, és jól halad a Hajógyári-sziget sártalanítása is. A szervezők az elmúlt hetekben sikeresen feltöltötték homokkal a Csónakházat, a fél civil falut, valamint sok büfé helyén inkább gumilapok kerültek, mert sokkal könnyebb rajtuk járni és így kevésbé lesz poros a rendezvény.

Gerendai úgy fogalmazott, hogy idén az A38-Wan2 sátor olyan nagy, hogy eddig még mindenki beszart, aki belülről látta, a karszalaghoz pedig a Vodafone jóvoltából olyan mobiltelefon jár, amivel lehet telefonálni is. “Ez sokakat meglepett, voltak olyan franciák, akik szét is szedték a készüléket, mert nem találták benne a kamerát és a cool wifiadaptert” – nevetett a főszervező.

A fesztivál azonban idén sem lesz felhőtlenül boldog. “Rettenetes nagy veszteség lesz ez nekünk, megint két hétig kenyeret eszem májkrémmel” – nyilatkozott Gerendai a fesztivál megtérüléséről, majd hozzátette: a szervezők csak azért csinálják még mindig ezt az egészet, mert baromi jó fejek.

A Sziget fesztivál első napja szerda, a fesztiválon összesen 400 zenész lép fel, és lesznek ott DJ-k is. A főszervezők több mint 35 ezer külföldit várnak a rendezvény egészére, általános becslések szerint pedig a legtöbb kisírt szemű bölcsészlány a Kispál-búcsúkoncert után lesz majd megtalálható a Szigeten.

11 KOMMENT

  1. a Lovasi és Baráti Köre zkr. kevésbé a bölcsészek, inkább a Corvinus egyetem jeles hölgyhallgatói között vált majd ki szerintem nagyobb reakciókat. Ingyen pina.

  2. nagyot csalódtam most bennetek
    ennek a cikknek minden szava szemenszedett igazság.

    felháborító, még ha a wc-k szaporodása szívemnek kedves, de sajnos tudom, hogy igaz.

  3. azért annnnyira sok vécé még így sincs. zuhanyzóból pedig egy darabot láttam, az is összecsukhatós és egy srác vitte a hátizsákján. De biztos csak én jártam körbe rossz irányba a szigetet.

  4. @sanya, na most beláthatod, idevezet a napi 25 órás szolgálat….kérvényezd a leszerelésedet, mert komoly bajod, hacsak a fenti szarság nem a Hírcsárda elleni rendőrségi akcióterv része.
    Nyilatkozz sanya, és azt is bekeretezzük, és naponta lenyalogatjuk, meg-és leápoljuk