Ennél azért jóval többre lesz szükség

Sokan találgatták, miből él lapunk. Mielőtt más robbantja ki a botrányt, bevalljuk: a Coca Colától 50 millió forintot kaptunk azért, hogy ne írjunk róluk semmi valótlant, és újabb 50 milliót azért, hogy a Pepsiről viszont igen.

Az Audi-gyár a szerzők hallgatását három évre szóló ingyenes gépjárműhasználattal vette meg, az IKEA pedig berendezte azokat a lakásainkat, amelyeket a Liget Lakópark biztosított számunkra akkor, ha nem hozzuk őket cikkeinkkel kínos helyzetbe.

Várjuk továbbá magániskolák jelentkezését, mert némelyikünk gyerekei abba a korba érnek, hogy aktuális lenne a taníttatásuk, illetve szépészeti klinikákat, mert nem mindegyikünk elégedett a saját vagy a másik külsejével. Amennyiben nem jelentkeznek, szépen-lassan nekiállunk írni mindegyikről, megyénként haladunk ABC-sorrendben. Így egy darabig megnyugodhatna a Vas megyei Zrínyi Plasztikai Központ, de az egy szar.

Olvasóinkat is kérjük, hogy amennyiben tudomásuk van olyan kisboltról, amelyik reggelente friss pékárut, felvágottat és zöldséget küldene nekünk egységcsomagokban, hívják fel a figyelmüket erre a cikkre, mert például az Auchan vagy a CBA eléggé az ABC-sorrend elején van, annyira, hogy az Auchant már bántottuk is.
Ezen felül várjuk minden olyan cég, közszereplő és magánszemély jelentkezését, aki jót akar magának.

23 KOMMENT

  1. Én, én , én!!!! én jót akarok magamnak és jelentkezem a szerzők, ezáltal a kedvezményezettek sorába!!!!!! És persze sokat tudok, olajfinomítókról, bezinkútüzemeltetőkról, áruházláncokról, (mert pl. cipő meg ruha is kell az embernek) úgyhogy jól jártok velem betyárok, ja meg személyesen ismerem OV-t, sanyát a pintért, de még a smiccpacát is úgyhogy kapjatok utánam két kézzel!!!!

  2. Rólam egy hétig írhattok bármi valótlant, ha cserébe az utolsó egynek látszó két bekezdésen futtattok egy helyesírás-ellenőrzőt. A vesszőhibákat eddig tűrtem, de azért “pékárú” meg “elégé” ne legyen már bakker. Nem adok 20 milliót (azonnal, készpénzben!), ha nem javítjátok ki. Most már mindenféle motivációs eszközzel éltem, ha ennek ellenére nem látok fejlődést, el fogom kérni az ellenőrzőtöket.

    Ha kijavítottátok, ezt a kommentet letörölhetitek (újabb motiváció), mert tök ciki, ha egy komment örökre emlékezteti az olvasókat, hogy a cikk hanyagul lett kiadva eredetileg. Lehet nyugodtan utálni, úgyis álnéven írtam ezt!

    Csak azért bosszant ennyire, mert amúgy gecijó a cikk, és a benne vázolt gazdasági modell is tetszik gecire!

    Ha kérdezik a zsaruk, hogy miért töröltétek a kommentemet, mondjátok, hogy a mocskos szám miatt!

  3. Továbbá jó lenne, ha engem se baszogatnátok többet, és Szijjártó Peti cimbimet sem! Nagyon sértve érezzük magunkat, azok után, hogy elmondtatok minket minden félének. Petit egy szerencsétlen baleknak állítottátok be, amiért folyton csetlik-botlik és állandóan a sürgősségin van. Pedig ő nem is tehet róla! Ti el tudjátok képzelni egyáltalán, hogy milyen lehet 15 centis homlokkal járni naphosszat?! Na ugye! Utoljára szóltam tehát, szálljatok le rólunk!!4 Vagy jön a beton, a papírba csomagolt hal és a levágott lófej! Sanyi barátunk nem viccel!

  4. @ sanya! persze, majd mindig Te vagy a pénzbehajtó, a csárda nevében én gyűjtöm, amíg elég nem lesz (nekem) na így valahogy.. Tegyél fel golyóálló szolgálati bukósisakot, mert valaki még fejbekólint, annyi embernek lépsz a tyúkszemére

  5. @ nevem. köt. Na de láttad, hogy én hogy a védelmedre keltem? csodálom, , hogy a kis aszott sanya nem kért fel valamelyik őrző-védőjét igazgatni, na de hát ez a sanya nem veszi észre ha egy gyémánt esik az ölébe, na jó, mondjuk az ölébe nem esnék semekkora gyémántért! Ugorj rá Te a sanya tyúkszemére, biztos van neki, a hat pár rendőrcsizmától amit már elkoptatott!

  6. béla néni: jaj, bizony, hogy lattam, el is erzekenyultem legott! Namost akkor ki kellene deriteni, hogy hol a sanya, mert felek elbujik valamelyik kisfiu moge egy ovodas csoportban es nem talaljuk meg 20-ig 🙁 Kemeny ember az, barhol megbuvik, ha arrol van szo, hogy szerepelnie kell.

    Igy hat legyunk resen, faggassuk nonstop, hatha kifecsegi hol lesz 20. reggelen. Onnan mar rendben lesz, bodzaszedo-krumplihamozo nepektol majd kerunk handzsart es mehet a nepi jatek!

  7. @nevem köt. Na hát nem fog az eltűnni, annyira jellegzetes formája van nekije, hogy csak álcázóhálóval lehetne letakarni, hogy ne világítsanak a fülei, már el kell kapnio 19-én este, hátha korán gyünnek a népek! oszt majd a bodzások lerendezik a jobbját nékije, hát nem mi fogunk babrálni vele!!!
    Na de most este már milyen kussban van sanya, lehet, hogy megint a szoli, vagy ki tudja merre lófrál, a túlórapénzt meg zsebrecsapj / Na 21.-én már csak balkézzel! hahahhaa.

  8. No hallom am, hogy megduplazzak a bal zsebe meretet mar ma delben, mert azert sanya sunyin besandit am ide, ha nem is szolal meg.

    Hanem egyszer probaltak vele ezt az alcahalo megoldast, de arra jott a smitpali (nepunk nagy oktondija) es a halot megette, mert rajta volt egy lepke…

    Azota tilos neki a termeszetbe kijarni, ez meg valoszinuleg hazavagja a bazsarozsat vagy mifenet 🙁

  9. Majd burkában és dupla csadorban engedik csak a Zengőre mászni, mert még a bánáti bazsarózsákat is lelegelné pusztán természetvédelmi okokból, hogy az a ronda radar nehogy károsítsa őket. hát mindig van félni valója az embernek az első embertől – (smittpaca) az utolsóig (vonagabi). Na akkor kis ember nagy zsebbel jár, 21.-től hahahhaha kíváncsi vagyok mikor ugrik ki a szabójától és szólal meg…

  10. Dear Mr. Hirtsarda,

    I’m really proud to present the Farewell Tour Of Michael ScFlatley. This event will be on the December of this Year and i would be very pleased if you and your great journalists would be there, you know. (Sorry for the language mistakes, but I’m Irish not English. do ya kno w i meeean)

    Bye, Flatley
    (but please if you accept the tickets, don’t write any nasty and gayish thing about me, thanks, Mic)