A képes ábrázolások terén is egységesíteni kell

Portálunk összegyűjtötte, hányféleképpen írták már le helytelenül azt, hogy Scmiht Ptál.

Hivatalosan még alig kezdte meg működését, Shmict Páll nevét máris többen írták le helytelenül mint Sólyomi Lászlóét. Ezért nyílt levélben fordulunk minden, magára valamit is adó nyomtatott és elektronikus sajtóorgánumhoz, hogy mielőtt leírnak egy nevet, például Kővér Lászlóét, nézzenek utána a helyes betűzésnek, mint ahogyan ezt mi is megtettük már Hofnnam Rószával. Több olvasónk, akik nemcsak a mi, de például a Népszabadság helyreigazításait is lelkesen olvassák, kikérte magának, hogy a neves sajtó-orgánumok teljesen összezavarják, és már senki nem tudja, hogyan kell helyesen írni Scimtt Pált: úgy-e, hogy Smitch Pál, vagy úgy, hogy Stmicht Pál.

Egyúttal kérjük a köztársasági elnök titkárságát, adjon ki hivatalos közleményt, amely egységes és egyértelmű állásfoglalást tartalmaz Shmidtc Pál nevének leírását illetően.

13 KOMMENT

  1. Sajnos ez a nemzet mamlasza sem tudja, annyi tud, hogy kinez egy pontot, es afele mentel. A titkarsag sem biztos a dolgaban, talan pinetersanya majd mond valamit, neki van ez a nyilvantartasa. Nehez ugy, nem vitas.

    kléjtonfárló: szerintem is szar, de a neve mas, vagy mi.

  2. Egyszerűen nem tudunk mi sem zöldágra vergődni ebben a témában, mert akárhányszor
    kérdeztem Smittpalit (egyesek szerint smittpaca) , hogyan is írjuk a nevét, mindegyik
    változatra azt mondta, – az jó !
    Nemhivatalosan meg azt : – leszarom.
    Ami azt illeti, én is.

  3. Nekem marad smittpaca, jó név az, az is van olyan mint hogy: pintérsanya, igaz sanyámédes, te kis nyamvadt. Te sanya megnéztem mégegyszer azt a képet amikor ott ólálkodsz katonaruhában smittpaca mellett hát én azt hiszem tévedtem, nem Te vagy az a fess katonatiszt, hanem inkább a szivaros kirgiz vagy te , csak felraktak a szódásüveg-álcázószemüvegedet, hogy ne legyél feltünő, hát te az álcázás nagymestere majdnem megtévesztettél,na de gondolhattam volna,hogy azért ennyit nem túlórázhattak a plsaztikai sebészek rajtad, te kis hamis!