A közlésre készült sajtófókat is "Bangótlanították"

A ceremónián fellépő művészek előadása alatt a sátor mellett Bangó Margit főzött babgulyást az új köztársasági elnöknek, miközben, szintén kamerán kívül, Demjén Rózsi elénekelte a leköszönő államfőnek a „Szállj, szállj sólyom szárnyán” című dalt.

Bangó Margitot nagyon bosszantotta, hogy bár már jelent meg szakácskönyve, a televíziós kamerák egyetlen snittet se rögzítettek a menüsorból, melynek első fogása babgulyás volt, a második fogás pedig betyártallér. „Felháborító, hogy csak azért, mert a köznyelv elhasználta és lejáratta a betyártallért, a televíziók gusztustalannak találták megmutatni ezt a gasztronómiai műremeket, ami még ma is a nép ajkán él. Desszertnek labanckörtére gondoltam, de azt mondták, abba már bele se fogjak.” – méltatlankodott a nótaénekes.

A ceremónia alatt, szintén a sátor mellett fellépett Demjén Ferenc, füttykoncertet adott az Elkúrtad Dalárda, és bocsánatot kért Stohl András. A hivatalos és nem hivatalos műsor végén a köztársasági elnököt a Közársasági Őrezred emberei ébresztették.

De az is előfordult, hogy egy megjelent hírességet meg egyáltalán nem említett a sajtó

6 KOMMENT

  1. Azt már ne is említsem, hogy az én meghívomat meg el sem küldték, vagy csak nem kézbesítették????
    Sanya, te pintér, mozdulj már rá, hova tűnt a meghívóm, szedd azt a szép 32-es, na jó, 34-es lábadat, de tüstént!

  2. béla néném, utánanéztem, látod a képen OV és Anikó feje közt Eddie Murphy -t? Hát képzeld,
    akkora káosz volt, hogy véletlen Eddinek ment a te meghívód !
    Na persze én se vagyok a képen, mert pont Margitka babgulyásából kóstolgattam.
    Végén persze orsosviki is jött gulyásozni, jól le is ette azt a csicsás arany nyakkendőjét, hahaha….

  3. @sanya köszi a rossz hírt, már mióta esz a fene a rendőrpalotában és még csak ezt tudod felmutatni?
    Hát ígykellcsinánnnnyiiieee??????? a margitkát kóstógatod aztán a munka meg semmi? hogy a 32-es lábadon parkoljon a hajdupeti, mindjárt rendes férfilábad lesz, persze, hogy a testeden hogy lehetne javítani, ezen még elmélkedem. Legalább kegyelmesekétől kis láboskában hozhattál vóna kostolót! jut eszembe vóna, a gabi, remélem az se ért oda, várja az árvizet valahol Indiában, hogy segíthessen.

  4. béla néném, nemúgyvana’, vagy vona….
    OV és én, láthattátok, kijártunk szövegetnyomni az árvízhez,
    Vonagabiék meg valóban mentettek,
    volt olyan település , ahova más nem is ment, csak ők segédkeztek.
    Nade ! Letiltottam ennek bemutatását, mert mi megszállva tartjuk a híreket (tudtad?),
    ügyelünk a 2/3 tekintélyére ám!

  5. csak zabáljon, a fene az étvágyát, majd a betyárok ki Photoshopolják, vagy megstoppolják a gatyáját ha már nem lehet gatyábarázni mert kihízza. Különben is te mint a rend éber őre láthattad volna, hogy jogtalanul zabálják fel az én részem, mert csak 2/3-juk van nem 3/3, az egyharmadot kellett volna megmentened nekem .sanya, hát mit lehet rád bízni bezzeg a saját részesedésedet ki tudod számolni, pedig ugye mint tudjuk….. na ma sincs zaba, van valahol ételosztás kisnyugdíjasnak?, lehet hogy a Szent Jobb majd valamit oszt, csak nehogy én azt mondjam kő, az meg hogy olló, mert az beszarás